Mitä hillolle käy uunissa, jos se ei ole uuninkestävä?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Ja oikea termi on paistonkestävä.
Mistä tietää, että hillo on paistonkestävää? Lukeeko se aina pakkauksessa vai voiko sen päätellä ainesosaluettelosta?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja oikea termi on paistonkestävä.
Mistä tietää, että hillo on paistonkestävää? Lukeeko se aina pakkauksessa vai voiko sen päätellä ainesosaluettelosta?
Kyllä se yleensä lukee. Eli jos ei lue, hillo ei luultavasti ole paistonkestävää.
Hillot ei ole paistonkestäviä ja kiehuvat pois tuotteen päältä.
Paistonkestävissä täytteissä ja marmeladeissa lukee aina Paistonkestävä.
Laitat siihen vähän perunajauhoa ja se on sen jälkeen paistonkestävä eli pysyy paikoillaan.
Vierailija kirjoitti:
Laitat siihen vähän perunajauhoa ja se on sen jälkeen paistonkestävä eli pysyy paikoillaan.
Onko näin?
Tee testi tuolla perunajauholla tai maissijauholla uunissa. Antavat hillolle suurusteen, kuten kiisseliin, mutta riippuu hillon rakenteesta onnistuuko.
Paras olis jos ostat paistonkestävää, valmiiksi tuon suurusteen määrä niissä.
Muuttuu litkuksi ja valuu pois ja palaa kiinni peltiin.