Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä teen väärin kun kanasta tulee sitkeää?

N22
27.04.2020 |

Kypsensin kuutioituja kananpaloja pannulla ja niistä tuli sitkeitä. Tarkoittaako se, että kypsensin niitä liian kauan vai liian vähän? Liha oli läpi leikattaessa ainakin kypsän näköistä.

Kommentit (39)

1/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä paketissa lukee paistoajaksi?

Vierailija
2/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista ensin nopeasti kovalla lämmöllä ja sitten hauduta kannen alla pehmeäksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paketti huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen paistamista.

Vierailija
4/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

urpot kokkaa osa XVI. syö riisiä, jätä kanat meille jotka osataan kokkaa. 

Vierailija
5/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsensit todennäköisesti liian pitkään, hanki sellainen piikin kanssa oleva  mittari, jolla voit mitata kanapalan sisälämpötilan. Tai minkä tahansa lihan tai kalan tai vaikka murekkeen.

Tietysti sitten jos kypsentää tyyliin 2 tuntia, niin kyllä se kana sitten alkaa mureutua taas. Eli voi tehdä vaikka nyhtökanaa.

Mutta jos ei ole mittaria, niin paketisissa olevan ohjeen mukaan paistaminen yleensä toimii, voi leikata yhdestä palasta varmuudeksi että on kypsä ennenkuin alkaa syödä.

Vierailija
6/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko varma, ettei sinulle ole myyty kanana lepakkoa? Se on sitkeempää kuin kananliha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta grilliattu broileri

Vierailija
8/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paketti huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen paistamista.

Tunti on parempi, jos malttaa odottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian pitkään. Paista kuumassa pinta ruskeaksi ja sitten palat vuokaan folion alle ja 100° uuniin hetkeksi. Kana on kypsää kun veitsellä viiltäessä neste on kirkasta, ei punertavaa.

Vierailija
10/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustamatonta? Jollain kannattaa esimaustaa itse. Ihan naturelli vähärasvainen helposti kuivaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kypsensit todennäköisesti liian pitkään, hanki sellainen piikin kanssa oleva  mittari, jolla voit mitata kanapalan sisälämpötilan. Tai minkä tahansa lihan tai kalan tai vaikka murekkeen.

Tietysti sitten jos kypsentää tyyliin 2 tuntia, niin kyllä se kana sitten alkaa mureutua taas. Eli voi tehdä vaikka nyhtökanaa.

Mutta jos ei ole mittaria, niin paketisissa olevan ohjeen mukaan paistaminen yleensä toimii, voi leikata yhdestä palasta varmuudeksi että on kypsä ennenkuin alkaa

Siinä sitä on kun rupeat jokaiseen kuutioituun palaan tökkäämään mittarin.

Vierailija
12/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paketti huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen paistamista.

Täyttä huuhaata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Paketti huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen paistamista.

Tunti on parempi, jos malttaa odottaa.

Hah, mammat alapeukuttaa kun ei tajua että kylmästä lihasta (oli se kana tai nauta) irtoaa pannulle vain vettä, ja sitten ihmetellään kun tuli sitkeää :D

Vierailija
14/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Paketti huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen paistamista.

Täyttä huuhaata.

Häh? Miksi tuo sitten lukee ohjeena joka ikisessä lihapaketissa? Joo, ja tunti tosiaan parempi, puoli tuntia minimi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naurattaa nämä vastaukset, kun vastaajat eivät tajua että kysymys koski kanaa, ei broileria!

Vierailija
16/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jospa se olikin kannaa.

Vierailija
17/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka hullu syö kanaa, kun broiskuakin voi?!

Vierailija
18/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

kana on sitkeää.

Kypsennettävä pitkään.

Mielellään ensin marinoidaan.

Vierailija
19/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Overcooked

Zinc

Vierailija
20/39 |
27.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos nyt puhut oikeasti broilerista etkä kanasta, niin sehän kypsyy kuutioituna minuuteissa.

Jos et osaa paistaa, valitse mieluummin esimerkiksi paistileikettä kuin rintaa. Siinä on enemmän rasvaa ja se kestää kauemmin paistamista ja hauduttamista. Rintafileiden paistaminen on minuuttipeliä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi neljä