Uskallatteko tilata/hakea noutoruokaa?
Onkohan millaista riskiä saada koronatartuntaa ruoan kautta..?
Kommentit (15)
Noutolounasta haen pari kertaa viikossa
Eiköhän se korona ole todennäköisempää saada kauppareissulta. Eli uskallan ja olen tilannut, jopa kuule kiinalaista
En missään nimessä, voin saada tartunnan jo silloin kun haen sitä ruokaa.
Puhumattakaan siitä, miten epähygienisesti sitä ruokaa on tehty. Ruuantekijä voi olla oireeton koronatartuttaja.
Teen kaiken ruuan itse.
Enpä ole nyt tilannut, enkä tilaa niin kauan kun korona täällä riehuu.
Mies haki pari viikkoa sitten kun haluttiin vaihtelua kotiruokiin. Piti olla herkkua ja hemmottelua, mutta sain ikuiset traumat kun yhden sushin (vai nigirin? en osaa nimiä, syön vaan) jättikatkarapu oli pilaantunut. Voi Kabuki minkä teit! Tuosta jäi niin paha maku suuhun, etten tiedä pystynkö menemään sinne enää ikinä. Tai sitten syön vaan niitä kypsennettyjä ruokia.
Vähintään kerran viikossa haetaan koko perheelle noutoruokaa. Joko haetaan tai tilataan kotiinkuljetuksella.
Eikä :D Pelkääkö jotkut saavansa koronan noutoruuasta?!
Kyllähän se altistaa. Kontakteja on pyrittävä välttämään. Noutoruuan hakeminen on jokseenkin turha riski. Yhden annoksen takia vain. Ruuan voi tehdä itsekin. Jos hakee, niin kannattaa ottaa kerralla useampi annos ja laittaa vaikka pakkaseen. Itse en lähtisi nyt hakemaan mitään yhden aterian annoksia mistään. Ei ole sellaiseen oikein aikaakaan. Valmiiksi tehtyä ruokaa voisin hakea, jos siitä riittäisi usemmalle päivälle.
Kyllä hän se pizzasta voi tarttua, kun se tökätään 200 asteiseen uuniin.
Olen ajatellut, että on yksi turha riski lisää. Tilaamme kaupasta ruoan pääsääntöisesti kotitoimituksena. Mieli tekisi noutoruokaakin, mutta jos siitä saa tartunnan, niin oliko sen arvoista?
Jos on tutkimustietoa, että noutoruoasta tai sen hakemisesta ei voi saada koronaa, niin sitten voisin harkita.
Pärjään ilman noutoruokaa. Niiden hakeminen aiheuttaa turhia ihmiskontakteja tässä tilanteessa. Ei paljon lohduta, että sainpa kuitenkin ne makkaraperunat, jos parin viikon päästä pötköttää hengityskoneessa.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä hän se pizzasta voi tarttua, kun se tökätään 200 asteiseen uuniin.
Mutta kokki ottaa sen pizzan uunista ja laittaa laatikkoon. Mitä, jos hänellä on korona ja hänen hengitysilmansa tai yskänsä kautta virusta joutuu pizzan tai laatikon päälle?
Tilasin nepalilaista ja lämmitin ruoat uudestaan uunissa 😊
On tilattu kerran viikossa. Toki joku marginaalinen riski on niinkuin myös lenkillä, mutta eletään nyt näin vaarallisesti.
tilaan joka päivä. hohhoijaa