Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos tilaan pitseriasta pitsan, jossa on koronavirusta, kauanko pitsaa pitää lämmittää uunissa jotta virus varmasti kuolee?

Vierailija
15.04.2020 |

-

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota mielummin joku muu täyte 😁😂.

Vierailija
2/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ota mielummin joku muu täyte 😁😂.

Eikun ne antaa sen ihan kaupan päälle ilmaiseksi... ei voi kieltäytyä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koronavirus käsittääkseni tuhoutuu jo jossain +40 asteen lämpötilassa, joten varmaan kovin kauaa ei tarvitse lämmittää. Korjatkaa, jos olen väärässä....

Vierailija
4/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän ne virukset kuole 200 asteessa ja 10 min.

Vierailija
5/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koronavirus käsittääkseni tuhoutuu jo jossain +40 asteen lämpötilassa, joten varmaan kovin kauaa ei tarvitse lämmittää. Korjatkaa, jos olen väärässä....

Oli muistaakseni 57 astetta. Tätäkin voi korjata jos muistan väärin.

Vierailija
6/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eiköhän ne virukset kuole 200 asteessa ja 10 min.

Entä jos paiston jälkeen yskäisee..?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teki mieleni sanoa että saippualla pesu 20 s ajan ratkaisee ongelman. Mutta en halua veetuilla, joten tuo Korona ei kestä korkeita lämpötiloja, eli vaikka 100C 2 min, uskoisin että on aika hyvä turva. Tämä siis mutua, kun en ole biologi.

Vierailija
8/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Koronavirus käsittääkseni tuhoutuu jo jossain +40 asteen lämpötilassa, joten varmaan kovin kauaa ei tarvitse lämmittää. Korjatkaa, jos olen väärässä....

Oli muistaakseni 57 astetta. Tätäkin voi korjata jos muistan väärin.

56 asteessa alkaa kuolla.

Desinfiointiin suositeltiin 30 minuuttia 100 asteessa, joten ap:n kannattanee kokeilla pitsaansa tuota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karvakäsikanta viruksesta tuhoutuu vain säteilyttämällä.

Vierailija
10/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eiköhän ne virukset kuole 200 asteessa ja 10 min.

Entä jos paiston jälkeen yskäisee..?

No etkös sä niitä uuniin itse ole laittamassa ja ottamassa poiskin? Ota pahvista pois ja laita 200 astetta 10 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tilaisi. Yök ajatus.

Vierailija
12/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koraanivirus lähtee pieraisemalla kohti mekkaa .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eiköhän ne virukset kuole 200 asteessa ja 10 min.

Entä jos paiston jälkeen yskäisee..?

No etkös sä niitä uuniin itse ole laittamassa ja ottamassa poiskin? Ota pahvista pois ja laita 200 astetta 10 min.

100 astetta 30 min on parempi. Ei myöskään kärvennä pitsaa...

Vierailija
14/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taitaa olla parasta että väännät itse pitsasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on jauhenlihapitza, nin sen voi pestä 90 asteessa.

Vierailija
16/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitsauuni 500 astetta muutama minuutti olla hjuva.

Vierailija
17/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitsauuni 500 astetta muutama minuutti olla hjuva.

Venäläisiltä ei kannata pitsanpaisto-ohjeita kysellä

Vierailija
18/18 |
15.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pitsauuni 500 astetta muutama minuutti olla hjuva.

Venäläisiltä ei kannata pitsanpaisto-ohjeita kysellä

Pjäin vjastoin! Vjenäläinen tietää miten tjehdään hyvää italian liebuskaa!