Miten joku voi syödä verisiäpihvejä YÖK
Kommentit (11)
Haarukalla suuhun, pureskelu ja nielaisu. Noin se tapahtuu!
Eivät ne ole verisiä. Punainen väri lihassa ei johdu verestä. Veri lasketaan teurastuksen yhteydessä eläimestä pois. Se huonontaisi lihan laatua.
Mutta siis raakana tai ainakin jonkin punaisen sävyisenä laadukas liha on maukkainta. Harmaaksi paistettuna se usein on pilalla.
Medium rare pihvi on parasta. Maistuu hyvältä, eikä ole sitkeää kuten kypsäksi paistettu kengänpohja.
Minäkin aikoinaan ajattelin niin että eihän puoliraaka pihvi voi hyvää olla. Jauhelihaa olinkin osin raakana ammattikoulussa saanut.
Sitten lähes viisikymppisenä ostin ekan kerran nautaa enkä uskaltanut paistaa kovin ylikypsäksi. Ja sittemmim on kyllä melko punaisia nesteitä tihkuneita tullut syötyä, mikä itsellekin on vähän kauhistus. Mutta kun se on niin hyvää
Liha ylipäätään ei ehkä ole kovin terveellistä, mutta miksi raa'ahko liha olisi jotenkin epäterveellisempää kuin kypsäksi paistettu?
Jos pihvin polttaa mustaksi, niin se nyt ei ainakaan ole terveellistä.
Reilusti punertavana parasta. Sopii hyvin punaviinilasillisen kanssa.
bleu on paras kun puhutaan hyvästä pihvistä, saignant on vielä ihan ok.
Entä verilettuja? Hyi, kuin toisen rupia söisi!
Rasittuneena kunnon urheilusuorituksen jälkeen oikein kaipaa hyvää, tuoretta punaista lihaa. Tekisi melkein mieli syödä raakana.
Miten joku voi syödä kasviksia raakoina? Elämet sentään on tapettu.