Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten saan korvapuusteista pehmeitä ja kuohkeita?

Vierailija
07.04.2020 |

Vinkkejä?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
07.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

tarpeeksi hiivaa ja vähemmän jauhoja. Kohota kunnolla

Vierailija
2/8 |
07.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja vaivaa tarpeeksi kauan..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
07.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei munaa taikinaan, ei liikaa jauhoja, vaivaa kunnolla, nostata ensin taikina ja sitten vielä valmis pulla

Vierailija
4/8 |
07.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä vaivaa taikinaa enää kohotuksen jälkeen.

Vierailija
5/8 |
07.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö heti, lämpiminä.

Vierailija
6/8 |
07.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuli vahingossa hyvä taikina, kun olin lisäämässä jauhoja muuten valmiiseen seokseen. Olin lisännyt jauhoja n puoli kiloa ehkä vatkaten ja sitten soi puhelin. Jätin taikinan siihen ja puhuin puhelimessa yli puoli tuntia.

Kas vaan kun löysä taikina oli kohonnut miltei yli taikinakulhon laidan.

Alustin loput jauhot ja kohotin vielä. Pullista tuli tosi kuohkeita ja hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
07.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee löysähkö taikina, mutta alusta se hyvin. Anna kohota mielummin tunti. Käytä kaulitessa rittävästi jauhoja, ettei levy tartu alustaan tai kaulimeen. Anna korvapuustien kohota pellillä liinan alla vähintään puoli tuntia. Sitten voitelu ja uuniin, paistoaika ohjeen minimi, jos on isoja jäävät keskeltä vähän taikinamaisiksi, mutta vain vähän.

Vierailija
8/8 |
07.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee taikina edellisenä iltana. Ohjeita löytyy netistä.