Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Porsaan kassler, ulkofile vai sisäfile?

Vierailija
15.03.2020 |

Mikä paras possun liha ja miksi?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
15.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kassler. On maukasta ja mehevää, ei kuivu heti eikä ole mautonta tiskirättiä kuten ulkofile.

Vierailija
2/3 |
15.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tietenkin kassler. Se on maukkainta ja mureinta. Possun filee on toki myös hyvää mutta vaatii kokilta enemmän. Filee menee todella helposti kuivaksi. Naudan voi jättää osin raa'aksi mutta possun pitää olla kypsää. Ylikypsyys on kiinni erittäin pienestä. Fileen kanssa pitää mielestäni olla aina kastike.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kassler on näistä maukkainta, koska siinä on rasvaa. Ulko- ja sisäfileestä tehdyssä ruoassa liha on helposti kuivaa ja mautonta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kuusi