Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

rypsiöljy savuttaa

Vierailija
23.02.2020 |

Mitä käytätte paistamiseen? Kokeilin rypsiöljyä munakkaaseen ja pekoniin, ja koko kämppä oli sen seurauksena täynnä harmaata savua liesikuvun yrittäessä imeä parhaansa mukaan.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian kuuma pannu tai huonolaatuinen öljy. Hyvälaatuisen rypsiöljyn savuamispiste on jopa 250°C. Yleisesti saatavilla olevista öljyistä vain avokadoöljyllä on korkeampi savuamispiste.

Vierailija
2/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita paistamiseen. Rypsiöljy ei käy mihinkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekoniin?

Pekoni on niin rasvaista että ei tarvitse lisättyä rasvaa, Pannu kuumaksi ja pekonit kuumalle pannulle, kääntämisen kanssa ei kannata hätiköidä niin irtoaa pannusta ja ehtii ruskistua ja tulee rapeaa. Kääntö ja paisto. 

Kuvaamasi rasvankäry tuli kyllä niistä pekoneista (possun rasvaa) ei suinkaan rypsiöljystä.

Miksi tätä ei aiemmat kommentoijat ole tajunneet eikä aloittajakaan - ihmettelen.

Vierailija
4/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pekoniin?

Pekoni on niin rasvaista että ei tarvitse lisättyä rasvaa, Pannu kuumaksi ja pekonit kuumalle pannulle, kääntämisen kanssa ei kannata hätiköidä niin irtoaa pannusta ja ehtii ruskistua ja tulee rapeaa. Kääntö ja paisto. 

Kuvaamasi rasvankäry tuli kyllä niistä pekoneista (possun rasvaa) ei suinkaan rypsiöljystä.

Miksi tätä ei aiemmat kommentoijat ole tajunneet eikä aloittajakaan - ihmettelen.

Lisään vielä että pekonista irronneessa rasvassa voi tehdä munakkaan.

Vierailija
5/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Auringonkukka- ja maissiöljyillä on savupiste hieman korkeampi kuin rypsiöljyllä, mutta saahan nekin tietysti poltettua jos todella kuumaan pannuun kaataa. Avokadoöljyllä on muistaakseni kaikkein korkein savupiste, kunhan se on täysin puhtaaksi jalostettua, mutta sitä on kyllä melko vaikea tavallisesta kaupasta löytää.

Vierailija
6/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kohta tulee rypsiöljyhullu sa sanoo että kuolet kun käytät rypsäriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pekoniin?

Pekoni on niin rasvaista että ei tarvitse lisättyä rasvaa, Pannu kuumaksi ja pekonit kuumalle pannulle, kääntämisen kanssa ei kannata hätiköidä niin irtoaa pannusta ja ehtii ruskistua ja tulee rapeaa. Kääntö ja paisto. 

Kuvaamasi rasvankäry tuli kyllä niistä pekoneista (possun rasvaa) ei suinkaan rypsiöljystä.

Miksi tätä ei aiemmat kommentoijat ole tajunneet eikä aloittajakaan - ihmettelen.

Pekonit laitetaan kylmään pannuun...!

Vierailija
8/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pekoniin?

Pekoni on niin rasvaista että ei tarvitse lisättyä rasvaa, Pannu kuumaksi ja pekonit kuumalle pannulle, kääntämisen kanssa ei kannata hätiköidä niin irtoaa pannusta ja ehtii ruskistua ja tulee rapeaa. Kääntö ja paisto. 

Kuvaamasi rasvankäry tuli kyllä niistä pekoneista (possun rasvaa) ei suinkaan rypsiöljystä.

Miksi tätä ei aiemmat kommentoijat ole tajunneet eikä aloittajakaan - ihmettelen.

Kuumaksi? Miten et ole tajunnut, ettei pannua tarvitse lämmittää?

Ensimmäiset pekonit laitetaan kylmälle pannulle. Näin säästyy energiaa lopputuloksen kärsimättä.

t. Pekoniammattilainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kohta tulee rypsiöljyhullu sa sanoo että kuolet kun käytät rypsäriä.

Se ehti jo ennen sinua tänne.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kahdeksan