rypsiöljy savuttaa
Mitä käytätte paistamiseen? Kokeilin rypsiöljyä munakkaaseen ja pekoniin, ja koko kämppä oli sen seurauksena täynnä harmaata savua liesikuvun yrittäessä imeä parhaansa mukaan.
Kommentit (9)
Voita paistamiseen. Rypsiöljy ei käy mihinkään.
Pekoniin?
Pekoni on niin rasvaista että ei tarvitse lisättyä rasvaa, Pannu kuumaksi ja pekonit kuumalle pannulle, kääntämisen kanssa ei kannata hätiköidä niin irtoaa pannusta ja ehtii ruskistua ja tulee rapeaa. Kääntö ja paisto.
Kuvaamasi rasvankäry tuli kyllä niistä pekoneista (possun rasvaa) ei suinkaan rypsiöljystä.
Miksi tätä ei aiemmat kommentoijat ole tajunneet eikä aloittajakaan - ihmettelen.
Vierailija kirjoitti:
Pekoniin?
Pekoni on niin rasvaista että ei tarvitse lisättyä rasvaa, Pannu kuumaksi ja pekonit kuumalle pannulle, kääntämisen kanssa ei kannata hätiköidä niin irtoaa pannusta ja ehtii ruskistua ja tulee rapeaa. Kääntö ja paisto.
Kuvaamasi rasvankäry tuli kyllä niistä pekoneista (possun rasvaa) ei suinkaan rypsiöljystä.
Miksi tätä ei aiemmat kommentoijat ole tajunneet eikä aloittajakaan - ihmettelen.
Lisään vielä että pekonista irronneessa rasvassa voi tehdä munakkaan.
Auringonkukka- ja maissiöljyillä on savupiste hieman korkeampi kuin rypsiöljyllä, mutta saahan nekin tietysti poltettua jos todella kuumaan pannuun kaataa. Avokadoöljyllä on muistaakseni kaikkein korkein savupiste, kunhan se on täysin puhtaaksi jalostettua, mutta sitä on kyllä melko vaikea tavallisesta kaupasta löytää.
Kohta tulee rypsiöljyhullu sa sanoo että kuolet kun käytät rypsäriä.
Vierailija kirjoitti:
Pekoniin?
Pekoni on niin rasvaista että ei tarvitse lisättyä rasvaa, Pannu kuumaksi ja pekonit kuumalle pannulle, kääntämisen kanssa ei kannata hätiköidä niin irtoaa pannusta ja ehtii ruskistua ja tulee rapeaa. Kääntö ja paisto.
Kuvaamasi rasvankäry tuli kyllä niistä pekoneista (possun rasvaa) ei suinkaan rypsiöljystä.
Miksi tätä ei aiemmat kommentoijat ole tajunneet eikä aloittajakaan - ihmettelen.
Pekonit laitetaan kylmään pannuun...!
Vierailija kirjoitti:
Pekoniin?
Pekoni on niin rasvaista että ei tarvitse lisättyä rasvaa, Pannu kuumaksi ja pekonit kuumalle pannulle, kääntämisen kanssa ei kannata hätiköidä niin irtoaa pannusta ja ehtii ruskistua ja tulee rapeaa. Kääntö ja paisto.
Kuvaamasi rasvankäry tuli kyllä niistä pekoneista (possun rasvaa) ei suinkaan rypsiöljystä.
Miksi tätä ei aiemmat kommentoijat ole tajunneet eikä aloittajakaan - ihmettelen.
Kuumaksi? Miten et ole tajunnut, ettei pannua tarvitse lämmittää?
Ensimmäiset pekonit laitetaan kylmälle pannulle. Näin säästyy energiaa lopputuloksen kärsimättä.
t. Pekoniammattilainen
Vierailija kirjoitti:
Kohta tulee rypsiöljyhullu sa sanoo että kuolet kun käytät rypsäriä.
Se ehti jo ennen sinua tänne.
Liian kuuma pannu tai huonolaatuinen öljy. Hyvälaatuisen rypsiöljyn savuamispiste on jopa 250°C. Yleisesti saatavilla olevista öljyistä vain avokadoöljyllä on korkeampi savuamispiste.