Hemmetti, leivoin piirakan ja siitä ei saa leikattua siistejä paloja kun se murisee
Kehtaako tuollaista tarjota kenellekään? Tein siis kaksi piirakkaa, pienemmän, jotta voisin maistaa onko syötävää. Maku on hyvä, mutta piirakka hajoaa leikatessa :(
Kommentit (36)
Kirjoitusvirhe -provot ovat nykyään vähän liian läpinäkyviä.
GRRR! RÄYH! MURR!!!! En minäkään tuommoista ääntä pitävää piirakkaa söisi.
Jos piirakka alkaa murista minulle lipaisun tai halkaisun kynnyksellä, vetäydyn välittömästi kaikin tavoin. Siihen ansaan en astele. Etsin pakotien ja varaudun soittamaan hätänumeroon.
Tarkoitan murenee, vai mikä nyt olisi sopiva sana. Huoh.. meni sitten koko pointti, kun kaikki kuvittelee nyt provoksi.
Ap
Se on varmaan sukua sille marisevalle ja hikoilevalle teekupille
Minä en saanut syötyä pullaa kun se hurisi niin kauheasti.
Maku on tärkein.
Jos mureneminen johtuu pohjan kuivuudesta, kannattaa ehkä tarjota rinnalla, esim. kermavaahtoa, vaniljakastiketta tms.
Nyt saatana sentään, leivoin oikeasti piirakan ja tarkoitin, että leikatessa se hajoaa eikä siitä saa siistejä paloja. Joten lopettakaa jo se provon hokeminen!
Ap
Vierailija kirjoitti:
Nyt saatana sentään, leivoin oikeasti piirakan ja tarkoitin, että leikatessa se hajoaa eikä siitä saa siistejä paloja. Joten lopettakaa jo se provon hokeminen!
Ap
Niin siinä käy kun ei oikolue otsikkoaan ennen lähettämistä.
Vierailija kirjoitti:
Surisin provon huonoutta.
Surrur
Vierailija kirjoitti:
Nyt saatana sentään, leivoin oikeasti piirakan ja tarkoitin, että leikatessa se hajoaa eikä siitä saa siistejä paloja. Joten lopettakaa jo se provon hokeminen!
Ap
Sitä voi kohmettaa ensin tai kuumentaa veitsen levyllä.
Anna sen jäähtyä ja leikkaa vasta sitten.
kuumana kaikki murenee.
En uskaltaisi tarjoilla murisevaa piirakkaa.