Jos ulkomaalaisessa reseptissä lukee "laardia", millä sen voisi korvata?
Kommentit (27)
Ok. Kokeilen tuolla. Kiitos. Keitto.
Päistämisessä läärdillä vöidään käuttää körkeämpiä lämpötilöjä.
Kiinnostaisi tietää millaisesta keitosta on kyse. Olen nähnyt laardia ohjeissa lähinnä leivonnon yhteydessä. Onkohan tässä kyse samanlaisesta tuotteesta sittenkään?
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaisi tietää millaisesta keitosta on kyse. Olen nähnyt laardia ohjeissa lähinnä leivonnon yhteydessä. Onkohan tässä kyse samanlaisesta tuotteesta sittenkään?
Mistä keksit että kyseessä on keitto?
Vierailija kirjoitti:
Ok. Kokeilen tuolla. Kiitos. Keitto.
Keittöön läskiä jä räsvää? Miltä vyösisädältä resepti ön. Ei läpiöllä enää öjiä käivetä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaisi tietää millaisesta keitosta on kyse. Olen nähnyt laardia ohjeissa lähinnä leivonnon yhteydessä. Onkohan tässä kyse samanlaisesta tuotteesta sittenkään?
Mistä keksit että kyseessä on keitto?
Oletin että ap vastasi ja kertoi kyseessä olevan keitto.
Vahvistan, että suolaton voi.
Etnisistä kaupoista voit löytää gheetä.
Vierailija kirjoitti:
Vahvistan, että suolaton voi.
Etnisistä kaupoista voit löytää gheetä.
Gheetä saa nykyään kotimaisena valmisteenakin marketeista, ainakin laajemman valikoiman kaupoista. Tuotemerkkiä en muista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vahvistan, että suolaton voi.
Etnisistä kaupoista voit löytää gheetä.
Etniset ei mäksä veröjä. Kierrän käykää.
mene sinä muualle sönköttämään
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaisi tietää millaisesta keitosta on kyse. Olen nähnyt laardia ohjeissa lähinnä leivonnon yhteydessä. Onkohan tässä kyse samanlaisesta tuotteesta sittenkään?
Mistä keksit että kyseessä on keitto?
lue vastaus numero 2...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaisi tietää millaisesta keitosta on kyse. Olen nähnyt laardia ohjeissa lähinnä leivonnon yhteydessä. Onkohan tässä kyse samanlaisesta tuotteesta sittenkään?
Mistä keksit että kyseessä on keitto?
” Ok. Kokeilen tuolla. Kiitos. Keitto.”
Eikös tuossa viimeinen sana ole keitto?
Vierailija kirjoitti:
Vahvistan, että suolaton voi.
Etnisistä kaupoista voit löytää gheetä.
Ghee ei ole laardia, vaan kirkastettua voita. Jotakuinkin sama sitten, jos laittaa ihan tavallista voita.
Se on sian ihraa, sitä oli esim. joulukinkuissa. Sillä ole mitään tekemistä voin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Se on sian ihraa, sitä oli esim. joulukinkuissa. Sillä ole mitään tekemistä voin kanssa.
Ei olekaan, mutta ap kysyi, millä sen voi korvata. Ei sitä, mistä sitä saa.
Vierailija kirjoitti:
Se on sian ihraa, sitä oli esim. joulukinkuissa. Sillä ole mitään tekemistä voin kanssa.
Siksipä olisikin ollut kiva, jos ap olisi kertonut millaisesta keitto-ohjeesta oli kyse. Leivonnassa käytettävän ihran voi korvata voilla.
https://www.fit.fi/elselautala/2019/09/18/laardi-tekee-tuloa/
Laardi on sian läskiä, perusmuodossa kypsentämätöntä, käsittelemätöntä ja suolaamatonta, mutta se voi olla myös jalostettu käyttövalmiiksi levitettäväksi tuotteeksi. Osta possunlihaa, jossa on rasvakerros päällä niin saat sekä lihaa että laareia.
Keitin joulukinkun kamarasta, pari tuntia pilkottuna veden kera, valkoista notkeaa, toimii loistavasti.
Eikö laardin tilalla voi käyttää sianihraa/silavaa? Sitähän saa kaupasta.
Suolattomalla voilla. Ei laardia suomalaisissa kaupoissa yleisesti ole. Millaisesta ohjeesta on kyse?