Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi isoissa ruokaloissa, esim. Kouluissa, riisipuuro on aina niin hyvää?

Vierailija
27.12.2019 |

Miten se valmistetaan kun kotona tehty ei ole koskaan saman makuista?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mun kotona tekemä puuro on oikein hyvää.

Vierailija
2/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se vaikuttaa sellaiselta "märemmältä". Ehkä käytetty enemmän nestettä, kotona tehdyt on usein vähän kuivaa, yök.

Siihen pitää lisätä sekä suolaa että sokeria. Ja kannattaa keittää puurokattilassa, ettei yhtään pala pohjaan ja jää palaneen sivumaku.

En tiedä jos puuro usein tehdään laktoosittomaan maitoon. Sehän on makeampaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa. Mun mielestä riisipuuro on aina pahaa, kaikkialla. Joten turhaanpa tulin tähän kommentoimaan. 😉

Vierailija
4/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se haudutetaan uunissa. Kaverin kikka oli tehdä puuro veteen ja lisätä sitten lopuksi (laktoositonta) kermaa, jolloin puurosta tulee vähän löysempää ja tuhdin tuntuista.

Vierailija
5/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siinä puurossa mitään ihmeellistä ole - se on se valmiiseen pöytään pääsemisen mystiikka kun siinä maistuu.

T: kokki evp

Vierailija
6/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotipuuro on parempaa, teen kulutusmaitoon vesihauteessa.

Koulun yms riisipuuro maistuu joskus hiutalepuurolta. Toki kaneli ja sokeri tekevät siitäkin syötävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun puuro keitetään isossa padassa, niin silloin siinä on enemmän makuaineita! MOT

Vierailija
8/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta haudutuskattila niin saat samanlaista puuroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Osta haudutuskattila niin saat samanlaista puuroa.

Haudekattila on täyspaska! Paksupohjainen teräskattila ja hetki seisoskelua hellan ääressä niin homma toimii.

Vierailija
10/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi, punainen aito, pitkä haudutusaika

. Terv entinen koulun keittäjä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
27.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koulun puuron salaisuus on pitkä haudutusaika. Teko aloitetaan seitsemältä ja ruokailu alkaa n. 10.30. Muuten se on ihan tavallisista aineista tehty (maito, riisi) ja ainakin täällä keitetään padassa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän yhdeksän