Hyvä leivonnainen, johon voi upottaa rommipullon jämät
Kaapissa on pyörinyt jo muutaman vuoden rommipullo, josta on jäljellä vähän vajaa puolet. Se ei nyt näköjään juomalla kulu, joten ajattelin, että voisin leipoa appivanhemmille jouluviemisiksi jotain, mihin rommin voisi kuluttaa. Onko sinulla joku hyvä resepti, jonka voisit minulle jakaa?
Kommentit (13)
Korvapuustit. Rommin juot sitten siinä niitä tehdessä.
Vierailija kirjoitti:
Rommikakku, taatelikakku (tai suklaa-) rommilla, rommibrowniet...
Taatelikakku rommilla, kuulostaa kiinnostavalta. Taatelikakku itsessään on niin hyvää, nostaako vai laskeeko rommi makuelämystä? Olisko jotain tiettyä hyväksi havaittua reseptiä vinkata? Hakuammunnalla netistä onnistun aina bongaamaan ne, jotka jollain tavalla epäonnistuvat (tai sitten vika on leipurissa, mikä sekin on ihan mahdollinen vaihtoehto).
Ostat mennessäsi muutaman joulutortun ja perillä ryyppäätte rommitotit flunssan ehkäisemiseksi.
Anna naapurin miehelle jos ei omallesi maistu.
Taatelikakkua olisin minäkin ehdottanut, toinen hyvä vaihtoehto englantilainen hedelmäkakku.
Itse meinasin tehdä mantelikakun.
Sikke Sumarin ohjeella. Ei siihen kyllä alkoa tule.
Englantilainen hedelmäkakku, tulee muutes pikkasen hyvää kun lorauttaa kunnon tilkan alkoholia. Joudun tekemään niitä aina kaksi jouluksi kun ne viedään käsistä.
Vierailija kirjoitti:
Korvapuustit. Rommin juot sitten siinä niitä tehdessä.
Juot rommin ja annat ukolle korvapuusteja.
Cokis on hyvää kyytipoikaa.
Aika paljon saa leipoa, että puoli pulloa rommia uppoaa. Parempi kun keksit maistuvia drinkkejä.
Rommikakku, taatelikakku (tai suklaa-) rommilla, rommibrowniet...