Voipaketti koko päivän pöydällä
Voiko laittaa takaisin jääkaappiin? Vai onko pilalla?
Kommentit (7)
Voi laittaa ja ei ole pilalla. Tiedän tämän omasta kokemuksesta.
Jos on oikeaa voita eikä mitään margariinia tai seoksia plus ei ole sulanut nestemäiseksi, niin ei ole pilalla. Itse säilytän näin talvella kun sisälämpötila pysyy +20, voipakettia sellaisessa leipälaatikossa keittiön pöydällä. Pysyy juuri sopivan kiinteänä, mutta on helppo vielä levittää leivälle. Eikä mene miksikään.
Nämä ingmariinit sun muut on sitten eri asia.
Pilalla on. Heitä roskiin ja osta uusi.
Mun isä halusi ottaa etelänmatkalle leipää ja voita mukaan ennen vanhaan. Säilyi muutaman päivän ainakin.
Voita on ihan yleisesti on pidetty pieni määrä poissa jääkaapista ja se säilyy yleensä hyvin. Ainakin muualla maailmassa voita ei panna jääkaappiin. Toki, jos ilma on hirveän kuuma. Joku suojahan siinä on hyvä olla mahdollisen pölyn takia.
Ei ole pilalla. Ravintolakeittiöissä ruoanvalmistukeen käytettävä voi on koko ajan esillä. Vai luuleeko joku että se otetaan 100krt ulos jääkaapista, otetaan nokare, ja laitetaan 100krt takaisin jääkaappiin päivän aikana. Oikea voi kestää vaikka se saakin tummemmankeltaisen pinnan. Jotkut ei sitten pidä mausta kun se on lämmennyt mutta ei se päivässä pilaannu.
Voi laittaa jääkaappiin. Maista huomenna, maistuuko härskiintyneeltä. Jos maku on huomenna ok, voit käyttää sitä normaalisti.