Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Raakojako lihapullia?

Vierailija
17.10.2019 |

Tein hirven jauhelihasta ja Naudan jauhelista lihapullia. Ne olivat uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia. Syömisen jälkeen vasta huomasin että ne olivat vähän punertavia sisältä.. Eli tuliko nyt syötyä raakoja lihapullia?!

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja mitä tästä seuraa?

Vierailija
2/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvaako sarvet jo?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei seuraa muuta kuin hyvä mieli kun tuli nautittua lihapullat juuri parhaimmillaan. Ei tartte stressata.

Vierailija
4/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

B

Vierailija
5/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei haittaa, minä syön lihapullataikinan aina raakana, nam! :P

Vierailija
6/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki on hyvin niin kauan kuin et syö jauhenlihapullia, ainakaan pesemätöntä jauhea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 astetta ja 20 minuuttia kyllä kypsentää lihapullat elleivät ne ihan jättikokoisia ole.

Vierailija
8/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hirviekinokokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mites ihmeessä voit syömisen jälkeen huomata jo syömäsi ruuan ulkonäöstä mitään?

Vierailija
10/10 |
17.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän aina kastikkeessa.