Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitatko rasvan kylmälle vai kuumalle paistinpannulle?

Vierailija
08.09.2019 |

Kumpi on oikeampi tapa?

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyl mä laitan

Vierailija
2/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole oikeampaa tapaa. Laitan itse kylmälle, että voi tarkkailla, milloin pannu on tarpeeksi kuuma muulle ruualle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihda Tefloniin, niin silloin et tarvitse syöpävaarallisia rasvoja!

Vierailija
4/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaihda Tefloniin, niin silloin et tarvitse syöpävaarallisia rasvoja!

Joo, et tosiaan, teflonin bromit on paljon syöpävaarallisempia, eli syövän saa paljon vähemmällä vaivalla!

Vierailija
5/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se pannu on ihan huoneenlämpöinen kun mä rasvat siihen ruikkaan. Ei se kylmä ole.

Vierailija
6/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se pannu on ihan huoneenlämpöinen kun mä rasvat siihen ruikkaan. Ei se kylmä ole.

Minä haluaisin ruikkia sinun naamallesi omat rasvani, lemmenrasvani

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Poltan rasvan kiehuvaksi pannulla ja heitän kananmunat pannulle. Intialaista katuruokaa. :P wery good.

Vähän sipulia ja riisiä myös.

Intiassa on kananmuna mestari yhdessä youtube videossa ja häneltä oli kuollut kaksi poikaa koska maapallon pahuus teki tämän hänelle hänen kananmuna taitojen takia. Jännä street food reality.

Vierailija
8/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se pannu on ihan huoneenlämpöinen kun mä rasvat siihen ruikkaan. Ei se kylmä ole.

Minä haluaisin ruikkia sinun naamallesi omat rasvani, lemmenrasvani

Ihanaa<3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmälle pannulle. Olen ymmärtänyt, ettei pannua saisi kuumentaa ihan tyhjänä.

Vierailija
10/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se pannu on ihan huoneenlämpöinen kun mä rasvat siihen ruikkaan. Ei se kylmä ole.

Täällä ei besser-wissereitä kaivata

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Poltan rasvan kiehuvaksi pannulla ja heitän kananmunat pannulle. Intialaista katuruokaa. :P wery good.

Vähän sipulia ja riisiä myös.

Intiassa on kananmuna mestari yhdessä youtube videossa ja häneltä oli kuollut kaksi poikaa koska maapallon pahuus teki tämän hänelle hänen kananmuna taitojen takia. Jännä street food reality.

Pitää antaa voin palaa pannulla ja kananmunat sinne. Joku toinenkin rasva kelpaa mikä kestää kuumentamista.

Se on huuhaata että kananmuna pitää paistaa 8minuutissa pannulla pElKäStÄäN! Nami nami. Suurta herkkua.

Laitan hellan päälle ja ja aukaisen voipaketin jääkaapista suurella voimalla ja laitan sen pannulle. Oli se minkälainen hella tahansa.

Vierailija
12/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se pannu on ihan huoneenlämpöinen kun mä rasvat siihen ruikkaan. Ei se kylmä ole.

Täällä ei besser-wissereitä kaivata

Tulen silti...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaihda Tefloniin, niin silloin et tarvitse syöpävaarallisia rasvoja!

Paistamisessa voi käyttää turvallisesti kovia eli tyydyttyneitä rasvoja, ne eivät muunnu syöpävaarallisiksi transrasvoiksi kuten monet pehmeät kasviöljyt.

Vierailija
14/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannu lämmitetään hitaasti pienellä lämmöllä. Sitten lämpö nostetaan ja lisätään rasva. Siitä vähän ajan kuluttua paistettava aines. Paitsi jos haluaa rapeaa pekonia, niin se kylmälle pannulle, että rasva sulaa hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vaihda Tefloniin, niin silloin et tarvitse syöpävaarallisia rasvoja!

Paistamisessa voi käyttää turvallisesti kovia eli tyydyttyneitä rasvoja, ne eivät muunnu syöpävaarallisiksi transrasvoiksi kuten monet pehmeät kasviöljyt.

Mikään ei muutu transrasvaksi ellei sitä ole alunperin sellaiseksi tehty. Se tarkoittaa kovettua rasvaa. Sitä ollaan vähennetty, en tiedä ollaanko kokonaan poistettu? Sen tilalle on tullut palmuöljy, joka on luonnostaan puolikova, niin kuin kookosrasvakin.

Vierailija
16/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

mansikki kyllä piti kuumista munista; kyllä kai se maitorasvakin lämpiää.

Vierailija
17/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis millä vegaani paistaa pippuripihvit vierailleen, kun voita ei saa käyttää.

Mikä öljy paras paistamiseen?

Vierailija
18/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kylmälle pannulle. Olen ymmärtänyt, ettei pannua saisi kuumentaa ihan tyhjänä.

Sillä rasvalla taitaa olla perin vähän merkitystä tässä. Tietysti sen pannun saa kuumentaa mutta jokui teflon menee pilalle liian kuumana eikä tilkka rasvaa sitä lämpenemistä paljoa hidasta.

Ja sitten se vastaus... itse laitan yleensä kuumana. Silloin laitan "kylmänä" jos pannulla on edellispäivän jäänteitä jotka pitää pyyhkiä. Pannun lämmityksessä auttaa munakello. 3 minuuttia ja pannu on sopivan kuuma kuutosella useimmille ruokalajeille. Pihville saatan antaa hieman lisäaikaa.

Vierailija
19/19 |
08.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on induktioliesi, joten en ehdi koskaan laittamaan kylmälle pannulle kun vanhasta muistista laitan ensin levyn päälle. On hetkessä niin kuuma että rasva tirisee kun sen siihen tiputan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme kuusi