Kuinka joku voi käyttää epähygienisiä valurautapannuja?
Sitten kehuvat kilpaa että ei näitä edes pestä. Siellä sitten edellisen aterian kalat hajuineen tarttuu seuraavaan ruokaan. Kuvottavaa.
Kommentit (19)
Vierailija kirjoitti:
En oo kuullut kenenkään kehuvan, ettei pestä.
Ei pelkkä vedellä huuhtelu mitään pesemistä ole ja niinhän nuo kertovat tekevänsä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En oo kuullut kenenkään kehuvan, ettei pestä.
Ei pelkkä vedellä huuhtelu mitään pesemistä ole ja niinhän nuo kertovat tekevänsä.
Mä en tiedä, mitä huuhteleminen sun mielestä on, mutta se ei mun mielestä (tai varmaan kenenkään muunkaan mielestä) tarkoita harjalla pesemistä.
Suosittelen elämää, se kivasti ehkäisee sitä, että jonkun tuntemattoman ihmisen yhdentekevät tekemiset herättävät vahovoja tunteita.
Oletko verrannut kuinka paljon kummastakin tulee päästöjä? Teflon/valurautapannu? Ennemmin se valurautapannu kuin umpimyrkyllinen teflon.
Ravintola käyttää vain valurautapannuja, mietipä Ap sitä seuraavaksi kun syöt ravintolassa.
kyllä siinä bakteerit kuolee kun pannu kuumennetaan
Mä pesen pannun kiehuvalla vedellä. Välillä myös juurikin öljypoltan pannua eli kuumennan öljyä pannulla jotta se imeytyy. Tahdon nähdä sen bakteerin joka noista selviää hengissä. Kalalle on oma pannunsa koska siitä jää helposti makua. Mut pannuja ei tartte ostaa kuin kerran sadas vuodes. Omani olen saanut perintönä tai ostanut kirpparilta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En oo kuullut kenenkään kehuvan, ettei pestä.
Ei pelkkä vedellä huuhtelu mitään pesemistä ole ja niinhän nuo kertovat tekevänsä.
Mä en tiedä, mitä huuhteleminen sun mielestä on, mutta se ei mun mielestä (tai varmaan kenenkään muunkaan mielestä) tarkoita harjalla pesemistä.
Suosittelen elämää, se kivasti ehkäisee sitä, että jonkun tuntemattoman ihmisen yhdentekevät tekemiset herättävät vahovoja tunteita.
Kuinka hyvin luulet saavasi jonkun kalan rasvan pois pannulta harjalla ja vedellä?
Suosittelen sinullekin elämää ettei tarvitse kiivastua jonkun randomin tyypin aloituksista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En oo kuullut kenenkään kehuvan, ettei pestä.
Ei pelkkä vedellä huuhtelu mitään pesemistä ole ja niinhän nuo kertovat tekevänsä.
Mä en tiedä, mitä huuhteleminen sun mielestä on, mutta se ei mun mielestä (tai varmaan kenenkään muunkaan mielestä) tarkoita harjalla pesemistä.
Suosittelen elämää, se kivasti ehkäisee sitä, että jonkun tuntemattoman ihmisen yhdentekevät tekemiset herättävät vahovoja tunteita.
Kuinka hyvin luulet saavasi jonkun kalan rasvan pois pannulta harjalla ja vedellä?
Suosittelen sinullekin elämää ettei tarvitse kiivastua jonkun randomin tyypin aloituksista.
Ihan hyvin se lähtee kuumalla vedellä. Valurautapannuun kehittyy ajan saatossa sellainen pinta, joka estää kaikkea tauhkaa imeytymästä pannuun ja myös ruuan palamista kiinni. Jos pannu haisee esim. kalalta, kiehautan siinä muutaman kerran vettä.
Edelleen, jos on jotain sisältöä omassa elämässä, ei tarvitse aggressiivisesti möykätä siitä, mitä joku tuntematon ihminen pannulleen tekee. Jos ei ole mitään kokemusta kyseisen keittiövälineen käytöstä, niin mitä jos ihan nätisti kysyt?
Valurautapannu on juuri yhtä hygieninen kuin pesijänsä, ja muuten todellä kätevä monenlaiseen paistamiseen
Mä pesen ihan astianpesuaineella kyllä nuokin, eivät ole miksikään menneet. Järkeä voi käyttää. Ja öljyä.
Ja valurautapannu on ainoa oikea pannu kunnon pihvin paistamiseen. Taitaa tää kyselijä olla niitä uusavuttomia, joiden mielestä KAIKKI astiat pitää saada pestä astianpesukoneessa.
Paistan usein kalaa valurautapannulla eikä se koskaan haise kalalle. Sienille on joskus haissut kun on suppiksia tai kanttarelleja paistanut. Ei se seuravaan ruokaan tartu.
Vierailija kirjoitti:
En oo kuullut kenenkään kehuvan, ettei pestä.
Samaa ihmettelen. Meillä pestään ihan nyppyläisellä silikonipesusienellä ja suolalla sekä vedellä. Kuivataan huolella pesun jälkeen eikä mitään makuja siirry seuraavaan ruokaan.
Vierailija kirjoitti:
Ravintola käyttää vain valurautapannuja, mietipä Ap sitä seuraavaksi kun syöt ravintolassa.
Kyllä meidän ravintolassa ainakin käytetään teräspannuja.
Kaasuliesi ja valurautapannu! A vot, tulee hyvää. Jokaisen gourmet-keittiön kaksi pyhintä.
Hygieninen, voi herraisä sentään. Mihin se toinen e unohtui?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En oo kuullut kenenkään kehuvan, ettei pestä.
Ei pelkkä vedellä huuhtelu mitään pesemistä ole ja niinhän nuo kertovat tekevänsä.
Mä en tiedä, mitä huuhteleminen sun mielestä on, mutta se ei mun mielestä (tai varmaan kenenkään muunkaan mielestä) tarkoita harjalla pesemistä.
Suosittelen elämää, se kivasti ehkäisee sitä, että jonkun tuntemattoman ihmisen yhdentekevät tekemiset herättävät vahovoja tunteita.
Kuinka hyvin luulet saavasi jonkun kalan rasvan pois pannulta harjalla ja vedellä?
Suosittelen sinullekin elämää ettei tarvitse kiivastua jonkun randomin tyypin aloituksista.
Juuri siitä syystä kala paistetaan eri pannussa kuin muut ruuat, että ei tarvitse varoa hajua ja makua. Eikä valurautapannulla paisteta myöskään ällömarinoituja lihoja, samasta syystä. Ja tapana on maustaa pihvit ym. vasta paistamisen jälkeen, niin pannu pysyy hajuttomana ja mauttomana.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En oo kuullut kenenkään kehuvan, ettei pestä.
Ei pelkkä vedellä huuhtelu mitään pesemistä ole ja niinhän nuo kertovat tekevänsä.
Mä en tiedä, mitä huuhteleminen sun mielestä on, mutta se ei mun mielestä (tai varmaan kenenkään muunkaan mielestä) tarkoita harjalla pesemistä.
Suosittelen elämää, se kivasti ehkäisee sitä, että jonkun tuntemattoman ihmisen yhdentekevät tekemiset herättävät vahovoja tunteita.
Kuinka hyvin luulet saavasi jonkun kalan rasvan pois pannulta harjalla ja vedellä?
Suosittelen sinullekin elämää ettei tarvitse kiivastua jonkun randomin tyypin aloituksista.Ihan hyvin se lähtee kuumalla vedellä. Valurautapannuun kehittyy ajan saatossa sellainen pinta, joka estää kaikkea tauhkaa imeytymästä pannuun ja myös ruuan palamista kiinni. Jos pannu haisee esim. kalalta, kiehautan siinä muutaman kerran vettä.
Edelleen, jos on jotain sisältöä omassa elämässä, ei tarvitse aggressiivisesti möykätä siitä, mitä joku tuntematon ihminen pannulleen tekee. Jos ei ole mitään kokemusta kyseisen keittiövälineen käytöstä, niin mitä jos ihan nätisti kysyt?
Just niin! Valurautapannuun kehittyy ajan myötä paskapinta kun sitä ei pestä kunnolla. Vai mistä muusta kuvittelet sen pinnan siihen ilmestyvän! Yäk teitä!
En oo kuullut kenenkään kehuvan, ettei pestä.