En ymmärrä broilerin fileepihvien paistamista?!?!?!
Paketissa lukee, että paista 5-7 minuuttia per puoli. Uunista ei lue mitään.
Nämä pihvithän ovat aina aivan järkkypaksuja ja jäävät keskeltä raaoiksi! Vaatii ainakin 15-20 minuuttia per puoli?!???!!?!
Taidan jättää broilerin jatkossakin ostamatta ja siirryn kokonaan takaisin punaiseen lihaan.
Kommentit (32)
Minä leikkaan ne 3 pitkätsi soiroksi ja kääntelen kunnes kypsiä. Tarkistan leikkaamalla yhden halki
Kuulostaa siltä että sinun on paras siirtyä eineksiin.
Paketissa lukee 3-5 pihviä. Ehkä jos tämä massa olisi viidessä pihvissä, paistuisi kypsiksi tuossa reilussa kymmenessä minuutissa. Mutta eivät kyllä lähellekään kolmena pihvinä.
Ap
Tehkää nyt viimeinkin boikotti noiden linturaukkojen puolesta! Älä osta tehotuotettua= kidutettua eläintä. Se ei ole kenellekään hyväksi.
Kanafileitä voi ihan kuten mitä tahansa muutakin lihaa, hieman paukuttaa tasaisemmaksi.
Kyllä lihaa voi käännellä ihan niin paljon kuin lystää. Ai ei voi? Menkää etelä eurooppaan katsomaan kun ne siellä fiestassa laittaa ruokaa. Lihaa käännellä ja paljon ja se ruoka on aina parempaa jopa Juanin takapihalla mitä täällä saa jonkun soijapojan michelin tähti ravintolassa.
Se on totta että lihasta tulee hyvää kun sitä paistetaan kauan, aluksi kovemmalla lämmöllä ja sitten pitkään tooooosi miedolla lämmöllä että tulee ihanan pehmeetä nami namia.
Ei niitä tarvi paistaa just sen verran, mitä paketissa lukee, vaan ne voi kyllä paistaa ihan kypsiksi. Ei se pihvien vika ole, jos et osaa.
Paista sen verran kuin haluat. Siihen ei mene montaa minuuttia että ne on turvallisia syödä, sen jälkeen paista niin kauan kuin koostumus on mielestäsi hyvä. Jos pidät näkkärikanasta niin paista 30 minuuttia puoleensa.
Mä laitan ne aina uuniin, vaikkei paisto-ohjetta olekaan. 200 asteessa 10-15 minuuttia pihvin paksuudesta riippuen, hyvä tulee eikä tartte paistinpannun kanssa säätää.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä lihaa voi käännellä ihan niin paljon kuin lystää. Ai ei voi? Menkää etelä eurooppaan katsomaan kun ne siellä fiestassa laittaa ruokaa. Lihaa käännellä ja paljon ja se ruoka on aina parempaa jopa Juanin takapihalla mitä täällä saa jonkun soijapojan michelin tähti ravintolassa.
Se on totta että lihasta tulee hyvää kun sitä paistetaan kauan, aluksi kovemmalla lämmöllä ja sitten pitkään tooooosi miedolla lämmöllä että tulee ihanan pehmeetä nami namia.
Liha on hyvää vain silloin kun eläin on elänyt kunnon elämää. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Soijarehulla syötetyt, turhilla antibiooteilla ja lajille epätyypillisissä elinoloissa kasvatetut eläimet ovat myös maultaan pilalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä lihaa voi käännellä ihan niin paljon kuin lystää. Ai ei voi? Menkää etelä eurooppaan katsomaan kun ne siellä fiestassa laittaa ruokaa. Lihaa käännellä ja paljon ja se ruoka on aina parempaa jopa Juanin takapihalla mitä täällä saa jonkun soijapojan michelin tähti ravintolassa.
Se on totta että lihasta tulee hyvää kun sitä paistetaan kauan, aluksi kovemmalla lämmöllä ja sitten pitkään tooooosi miedolla lämmöllä että tulee ihanan pehmeetä nami namia.
Liha on hyvää vain silloin kun eläin on elänyt kunnon elämää. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Soijarehulla syötetyt, turhilla antibiooteilla ja lajille epätyypillisissä elinoloissa kasvatetut eläimet ovat myös maultaan pilalla.
Ei broilereille mitään antibiootteja syötetä
Osta niitä ohuempia fileitä, niihin riittää tuo aika.
Vierailija kirjoitti:
Tehkää nyt viimeinkin boikotti noiden linturaukkojen puolesta! Älä osta tehotuotettua= kidutettua eläintä. Se ei ole kenellekään hyväksi.
Surullista että tämä on kerännyt enemmän alapeukkuja kuin tykkäyksiä :( ohis
niitä kannattaa nuijia litteemmiksi
Vierailija kirjoitti:
Tehkää nyt viimeinkin boikotti noiden linturaukkojen puolesta! Älä osta tehotuotettua= kidutettua eläintä. Se ei ole kenellekään hyväksi.
Mä syön vaan kanaa. En syö nisäkkäitä. Jotai lihaa mun on pakko saada systeemiin, koska olen sekasyöjä.
Kyllähän ne vielä joku aika sitten oli selvästi ohuempia, ja tuo paistamisen aika-arvio oli silloin suht kohdillaan. Kyllä ne nyt kaipaavat selkeästi pidemmän paistamisen.
Kestääkö tuon rakenne ohuemmaksi nuijimisen? Itse kuvittelen koko fileen hajoavan suikaleiksi jos sitä alkaisin ohuemmaksi edes nyrkillä taputtelemaan.
No jos jääkaappikylmästä paistaa niin ehkä ei riitä. Mutta muuten luuton broikkahan paistuu todella nopeasti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tehkää nyt viimeinkin boikotti noiden linturaukkojen puolesta! Älä osta tehotuotettua= kidutettua eläintä. Se ei ole kenellekään hyväksi.
Mä syön vaan kanaa. En syö nisäkkäitä. Jotai lihaa mun on pakko saada systeemiin, koska olen sekasyöjä.
Ajattele sitä lintua joka on survottuna pieneen häkkiin lajitoveriensa kanssa, vailla mitään hyvää kokemusta elämästä. Pakkosyöttöä kuukausien ajan, sitten kovakouraisesti lahdattavaksi, jotta ihmiset saavat ruokaa... Näillä jokaisella eläimellä on kyky tuntea pelkoa, kauhua,kipua, epätoivoa. Itse en enää voi koskaan syödä kanaa/ broileria tai muita ihmisen häkittämiä ja kahlitsemia eläimiä. Häpeän olla ihminen.
Paista pinnat molemmilta puolin ja laita sitten uuniin kypsymään.
15-20 minuuttia per puoli? Nehän on kivikovia jos noin kauan paistaa!