Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Papujen keittäminen.
16.08.2019 |
Laitoin ne veteen ja kiehumaan. En huuhdellut enkä liottanut niitä.
Voinko syödä ne?
.
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eikös isompia papuja voi myös keittää liottamatta, jos keittää pitempään? Oon kyllä aina liottanut (liotan yleensä 12 tuntia) ja sitten keittänyt tunnin.
Mung-papuja kyllä keitän liottamatta.
Alue: Aihe vapaa
Yleensä ne pitää huuhdella ja liottaa vähintään 8 tuntia. En välttämättä uskaltaisi syödä.