Minkä merkkistä olutta ja mitä makkaraa "kaljaa ja makkaraa syövät ihmiset" yleensä käyttävät?
Kommentit (7)
Atrian Wilhelm originelli keitettynä tai grillattuna ja pakastimessa jäähdytetty Fosters toimii joka kerta.
Lapin Kulta, Foster's, en usein juo olutta mutta kesällä saunan jälkeen kevyet lagerit menee. Grilliin ihan perus jauhomakkaroita Hiillos, Camping, Wiljami tai HK:n Sininen. Semmoiset oikein lihaisat kalliimmat makkarat sopii paremmin oikeaan ruuanlaittoon kuin grilliin. Grillimakkara ei kaipaa lisukkeeksi kuin sinapin ja vihreän salaatin
Olvi III lyhytkaulasessa lasipullossa.
Perlenbacher A-olut 1,49 Lidl:stä. Makkaraksi
sopii mikä vain.
Parempia saksalaisia vehnäolusia Bayerista tilaten ja kauppahallista sitten erilaisia wursteja, joskin isoissa cittareissa on myös hyvöt valikoimat nykyään.
Vaikka Koff ja Hiillos-makkara. Mutta tämähän on makuasia. Yhtä hyvin vois olla vaikka Sol ja Kabanossi.