Lue keskustelun säännöt.
Miten majoneesin saa sakeammaksi
Kommentit (5)
Käyttäen enemmän öljyä valmistuksessa. Vaikka järki sanoisi muuta, niin noin se kuitenkin on, että öljyn määrän vähetämisellä majoneesi vetistyy. Kokeile vaikka.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tekemällä lisää, johon pohjaksi se liiruuntunut, ohjeissa juoksettuneen majoneesin pelastaminen.
Öljy on loppu. Heitänkö keltuaisen sekaan ja sekoitan. Ei saa men pilalle enempää
Vierailija kirjoitti:
Öljy on loppu. Heitänkö keltuaisen sekaan ja sekoitan. Ei saa men pilalle enempää
Jos ei ole enää öljyä niin vatkaa ensin keltuaisia ja kaada sitten hitaasti sen joukkoon epäonnistunut majoneesi kuten öljy.
Jäikö löröksi?
Lisää keltuaista joukkoon ja sitten vimmatusti vatkaten lisää öljyä.