Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten majoneesin saa sakeammaksi

Vierailija
27.06.2019 |

Itse tehdyn

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäikö löröksi?

Lisää keltuaista joukkoon ja sitten vimmatusti vatkaten lisää öljyä.

Vierailija
2/5 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäen enemmän öljyä valmistuksessa. Vaikka järki sanoisi muuta, niin noin se kuitenkin on, että öljyn määrän vähetämisellä majoneesi vetistyy. Kokeile vaikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekemällä lisää, johon pohjaksi se liiruuntunut, ohjeissa juoksettuneen majoneesin pelastaminen. 

Vierailija
4/5 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljy on loppu. Heitänkö keltuaisen sekaan ja sekoitan. Ei saa men pilalle enempää

Vierailija
5/5 |
27.06.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Öljy on loppu. Heitänkö keltuaisen sekaan ja sekoitan. Ei saa men pilalle enempää

Jos ei ole enää öljyä niin vatkaa ensin keltuaisia ja kaada sitten hitaasti sen joukkoon epäonnistunut majoneesi kuten öljy.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme yhdeksän