Marinoidut broilerin rintafileet ollu pakastimessa viime juhannuksesta. Voiko vielä syödä?
Sitä on meinaan ainakin 1,5kg, oon unohtanut ne kokonaan.
Kommentit (15)
0/5, murta3jos oot tosissas nii suosittelen heittää mäkeen ja ostaa uusia jos oikeasti tekee todella mieli.
Siis vaik aika moni tuote säilyy pakkases hyvin, nii se, st se alkaa olee yli pari kk ja jopa vuoden vanha suosittelen olee syömättä ja hankkii uutta. En edes älyä ihmisiä, jotka eivät säännöllisesti kato ja siivoa pakastinta ja jääkaapia mitä kaikkea sinne alas on mennyt, mitä heittää mäkeen ja mitä parin päivän viikon ajan voisi hyödyntää pois uudemman alta. Saa olla aika sairas, jos noin vanhasta tykkää ja pystyy syömään ilman, että esim. Ripuli-tautia, tms vastaavaa tulee. Aika ihmemies saat sitten kyllä olla.
Ei todellakaan ole käyttökelpoista.
Martat sanoo, että siipikarja säilyy pakkasessa 3-6kk.
Itse kerran sain ruokamyrkytyksen pakkasessa olleesta makkarasta. Joten en todellakaan lähtis edes kokeilemaan.
Harmihan se on heittää noin paljon tavaraa pois.
Kannattaako ottaa ruokamyrkytys tai salmonella jos säästää kympin lihat?
Pannulle ja ääntä kohti. Mausta hyvin, kukaan ei huomaa mitään eroa eikä varsinkaan sairastu.
Noi marinoidut broilerit ei ole milloinkaan syömäkelpoisia.
Voi syödä. Sulata ensin niin on helponpaa.
Onkohan siellä teidän pakkasessa muutakin yhtä ”tuoretta” tavaraa? :) Kannattaisi siivota pakastin näin kesän alussa.
Vierailija kirjoitti:
Noi marinoidut broilerit ei ole milloinkaan syömäkelpoisia.
Tämä. Varma tapa tunnistaa wt on se että ihminen ostaa marinoituja broilerin suikaleita. Monta kertaa olen naureskellut kauppajonossa tätä kun näen noita ostettavan.
Jos oletetaan että pakastin toimii kunnolla niin miten siitä voi saada ruokamyrkytyksen? Eivät bakteerit lisäänny -18 asteessa.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaako ottaa ruokamyrkytys tai salmonella jos säästää kympin lihat?
Ei se salmonella mistään pakastuksen aikana kehity, jos ei sitä ole ollut ennen pakastamista, ja joka tapauksessa se tuhoutuu kypsennettäessä. Jos lihat on pakastettu ennen viimeistä käyttöpäivää, ei niistä sairastu, mutta maku on varmasti kärsinyt. Joskus koemielessä paistoin 3 vuotta pakastettuina olleita broilerinkoipia (löytyivät muistisairaan pakastimesta) mutta ne olivat jo niin pahan makuisia, ettei niitä kestänyt syödä.
Valmismarinoidut mitkään eivät ole ihmisravinnoksi kelpaavaa. Suosittelen toimittamaan lähimpään biojäteastiaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Noi marinoidut broilerit ei ole milloinkaan syömäkelpoisia.
Tämä. Varma tapa tunnistaa wt on se että ihminen ostaa marinoituja broilerin suikaleita. Monta kertaa olen naureskellut kauppajonossa tätä kun näen noita ostettavan.
En nyt luokittelesi ihmistä ostosten mukaan, mutta onhan ne marinoidut lihat jo paketissa niin oksettavan näköistä, että ihmettelen jonkun pystyvän niitä syömään.
Ei ne myrkyllisiä ole, mutta ei tietenkään yhtä hyviä kuin ostaessa. Vähärasvainen liha säilyy pakastimessa aika hyvin.