Millaisia peltiruokia useimmin teet?
Siis sellaisia että samaan peltiin / isoon vuokaan laitetaan uuniin lihat ja kasvikset. Miten makua tarpeeksi?
Kommentit (6)
Mausteita ja tuoreita yrttejä reilusti, se antaa makua. Raakamakkara, esim chorizo, on maukasta.
En enää ikinä mitään. Vappuna sain idean että teen peltilihapiirakan. No, tein ohjeen mukaan taikinan mutta se ei ollut sinne päinkään. Kokkareista ja jauhoista mössöä jota ei voinut kaulita. Lopulta vedin taikinan peltiin jonkinlaiseksi rupiseksi levyksi ja heitin täytteet päälle ja uuniin. Syötiin se kuitenkin vaikka se ei alkuperäistä ohjetta muistuttanut mitenkään paitsi ainesosiltaan. Tästä lähtien ostan valmiit taikinapohjat.
Harvoin teen peltiruokaa, mutta sitäkin enemmän peltileipää ja pullaa, kun olen laiska leipoja.
Mä aattlin että peltipurkissa. Tonnikallaa leivälle ja päälle ktshuppia.
En minkäänlaisia, saan riittävästi rautaa vihreistä kasviksista, maksamakkarasta ja munista
Paprikaa erivärisiä ja sipulia suikaleina, päälle öljyä ja mausteita sekä kanan rintafilettä, jos kovin paksu niin halkaisin poikittain. Kukkakaalia kans usein samalla pellillä. 200 astetta, kunnes kana kypsää.