Miksi paistopisteen myymä munkkirinkeli on täyttä s.keidaa?
Paistopisteen munkki:
vehnäjauho, kasvirasvat (rapsi, palmu, shea), sokeri, vesi, hiiva, vehnägluteeni, suola, maissitärkkelys, rypälesokeri, kardemumma, vanilliiniaromi, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit, natriumstearoyyli-2-laktylaatti), happamuudensäätöaineet (kalsiumkarbonaatti, kalsiumfosfaatit)
Itsetehty munkkitaikina
50 g hiivaa
5 dl maitoa
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
n. 16 dl (n. 1 kg) vehnäjauhoja
1 ½ dl sulatettua voita
Kommentit (12)
Kas vain, ystävämme palmyöljy löytyy tuostakin paistopisteen tuotesisällöstä!
Itse tehtynä joka vappu, kaupasta ei saa laadukasta.
Paistopisteen munkerot on käteviä kun perheessä on useampikin herkkusuu pupuliini.
Vierailija kirjoitti:
Paistopisteen munkerot on käteviä kun perheessä on useampikin herkkusuu pupuliini.
On meilläkin perheessä syöjiä 5, mutta siinä se munkkien paistaminen ja tekeminen menee samassa kuin pienemmällekin määrälle. Miksi ihmiset tekevät niin suuren ongelman munkkien paistosta? Tai ne jotka eivät paista, miksi pitää puolustella valintaansa ostaa ne munkit kaupasta? Tehkää miten teette, mutta miksi koette tarvetta puolustella valintaanne?
Ööö, monet tuotteet ovat aikamoista skeidaa. Mutta eihän kenenkään ole mikään pakko mitään skeidana pitämäänsä ostaa.
rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit=
..ja mitähän varten tuokin löytyy niistä skeidarinkuloista?
Kauanko sun munkit pysyy myyntikuntoisena?
Kiireisen pelastus, kaupan paistopiste <3
No onneksi ei sitten ostettu jos oli p*skaa. En ala leipomaan 2-3 munkkia. Pärjätään ilmankin mainiosti :).
Kaikki kauppojen paistopisteissä myytävät suolaiset ja makeat on tehty kustannustehokkaasti ajattelematta mahdollisia terveyshaittoja kuluttajille.
Petyin, koska luulin klikkiotsikon pitävän sananmukaisesti paikkansa.