Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitääkö makaronilaatikon olla löysää vai kiinteää ja rapeaa

Vierailija
10.04.2019 |

Tein tuossa makaronilaatikon ja itse tykkään, että se on kosteaa ja löysää kuin Suomen nuoriso.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
10.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rapeaa, siksi teenkin pellille enkä vuokaan. En sille ohuimmalle vaan sille missä on pienet reunat.

Vierailija
2/8 |
10.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päällinen rapeaa, loput löysää :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
10.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päällä juustokuorrutus, joka on rapsakka, ja alla saa olla löysähköä

Vierailija
4/8 |
10.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysää.

Vierailija
5/8 |
10.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päältä rapeaa, sisältä kiinteää ja pehmeää. Ei missään nimessä löysää.

Vierailija
6/8 |
10.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysää, miedossa lämmössä hyydytettyä - paremminkin sellaista kastikemaisen valuvaa, uunimunakasta muistuttavaa kuin kiinteää tänttärää, eikä sillä kuorellakaan ole niin väliä. Simppelit perusmausteet ja lautaselle ketsuppia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
10.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päältä rapsakkaa, sisältä vähän löysää.

Seuraavana päivänä pannulla voissa paistettuna parasta.

Vierailija
8/8 |
10.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pitää olla sisältä rapsakkaa ja päältä löysää kuin ripuli.