Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Pitääkö makaronilaatikon olla löysää vai kiinteää ja rapeaa
10.04.2019 |
Tein tuossa makaronilaatikon ja itse tykkään, että se on kosteaa ja löysää kuin Suomen nuoriso.
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Päällä juustokuorrutus, joka on rapsakka, ja alla saa olla löysähköä
Päältä rapeaa, sisältä kiinteää ja pehmeää. Ei missään nimessä löysää.
Löysää, miedossa lämmössä hyydytettyä - paremminkin sellaista kastikemaisen valuvaa, uunimunakasta muistuttavaa kuin kiinteää tänttärää, eikä sillä kuorellakaan ole niin väliä. Simppelit perusmausteet ja lautaselle ketsuppia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Päältä rapsakkaa, sisältä vähän löysää.
Seuraavana päivänä pannulla voissa paistettuna parasta.
Se pitää olla sisältä rapsakkaa ja päältä löysää kuin ripuli.
Alue: Aihe vapaa
Rapeaa, siksi teenkin pellille enkä vuokaan. En sille ohuimmalle vaan sille missä on pienet reunat.