Ostin halloumia ekaa kertaa
Paistoin sen mutta mitä mä siitä nyt sitten teen🤔
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Yleensä halloumi syödään lämpimänä ja vastapaistettuna salaatin kera.
Sitä voi myös laittaa grillattavien/pariloitavien leipien väliin sellaisenaan tai kinkun kanssa.
Noh,kylmiä ne jo on. Yhden söin kun maistoin mutta ei sitä enempää kerrallaan pysty kun niin suolaista vaikka sen huuhtelikin ennen paistoa.Kaipa tuota voi kylmiltäänki laittaa salaattiin.
Sellaisenaan lämpimänä. Kylmänä voileivän päällä tai salaatissa. Ihanaa! Tykkään paljon.
Voi muuten lämmittää mikrossa, jos on paistamisen jälkeen jäähtynyt.
Salaattiin, hampurilaisen väliin, kuskusin joukkoon, hedelmien kanssa jne. Parasta lämpimänä.
Liota hieman kauemmin jos tuntuu liian suolaiselta.
Minä olen ostanut kerran ja oli melko suolaista. Olisi pitänyt huuhdella. Se legendaarinen jauhelihan pesijä varmasti olisi tajunnutkin sen.
Halloumin voi liottaa ennen paistoa. Häviää pahin suolaisuus.
Sii minä huuhtelin aika kauan sitä ennen paistoa ja silti oli vähän liian suolaista makuuni mutta hyvää kyllä oli.Ostan kyllä toistekin.
Mä syön halloumin yleensä mansikoiden kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleensä halloumi syödään lämpimänä ja vastapaistettuna salaatin kera.
Sitä voi myös laittaa grillattavien/pariloitavien leipien väliin sellaisenaan tai kinkun kanssa.
Noh,kylmiä ne jo on. Yhden söin kun maistoin mutta ei sitä enempää kerrallaan pysty kun niin suolaista vaikka sen huuhtelikin ennen paistoa.Kaipa tuota voi kylmiltäänki laittaa salaattiin.
Mä syön kylmänäkin, hyvää on.
Vierailija kirjoitti:
Halloumin voi liottaa ennen paistoa. Häviää pahin suolaisuus.
Minä taas luulen jotta se suolaisuus on juuri halloumin juttu eli ketkä ei pidä suolaisuudesta ostaa jotain muuta.
Itse pidän yli kaiken siitä ja nyt alkoi Himottaa se
Vierailija kirjoitti:
Mä syön halloumin yleensä mansikoiden kanssa.
Kyproksella halloumijuustoa syödään tosiaan kesäruokana just mansikoiden tai vesimelonin kanssa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä syön halloumin yleensä mansikoiden kanssa.
Kyproksella halloumijuustoa syödään tosiaan kesäruokana just mansikoiden tai vesimelonin kanssa
Ja siis paistamatta.
Se suolaisuus muuten korostuu kun juuston paistaa.
Paistettu halloumi on ihanaa myös jälkiruokana, viikuna- tai aprikoosihillon kanssa.
Syön tomaatin ja kapristen kanssa, herkkua.
Yleensä halloumi syödään lämpimänä ja vastapaistettuna salaatin kera.
Sitä voi myös laittaa grillattavien/pariloitavien leipien väliin sellaisenaan tai kinkun kanssa.