Lue keskustelun säännöt.
Miksi kuivahiivaan leivotuista pullista ei tule niin kuohkeita kuin tuorehiivaan leivotuista?
Kommentit (6)
Laita se hiiva puoleksi tunniksi pieneen, haaleaan nestetilkkaan, jossa on ripaus sokeria ennen kuin alat leipomaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Laita se hiiva puoleksi tunniksi pieneen, haaleaan nestetilkkaan, jossa on ripaus sokeria ennen kuin alat leipomaan.
Kiitti vinkistä! Kokeilen tätä!
Kyllä mulla vaan tulee. Lämpöä tarpeeksi, vatkataan ilmaa alussa reilusti sekaan ja kunnon vaivaaminen.
Mä kohotan kuivahiivalla leivotut taikinat 50-asteisessa uunissa niin että hiiva lähtee kunnolla käyntiin.
Nesteen lämpötila on vaikeampi saada kohdilleen