Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kuivahiivaan leivotuista pullista ei tule niin kuohkeita kuin tuorehiivaan leivotuista?

Vierailija
09.03.2019 |

Teen kaiken kuten ohjeessa lukee.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nesteen lämpötila on vaikeampi saada kohdilleen

Vierailija
2/6 |
09.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita se hiiva puoleksi tunniksi pieneen, haaleaan nestetilkkaan, jossa on ripaus sokeria ennen kuin alat leipomaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita se hiiva puoleksi tunniksi pieneen, haaleaan nestetilkkaan, jossa on ripaus sokeria ennen kuin alat leipomaan.

Kiitti vinkistä! Kokeilen tätä!

Vierailija
4/6 |
09.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä meidän äiti tekee hyviä.

Vierailija
5/6 |
09.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mulla vaan tulee. Lämpöä tarpeeksi, vatkataan ilmaa alussa reilusti sekaan ja kunnon vaivaaminen.

Vierailija
6/6 |
09.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kohotan kuivahiivalla leivotut taikinat 50-asteisessa uunissa niin että hiiva lähtee kunnolla käyntiin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme kolme