Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Keitin eilen sian sisäfilekimpaleita punaviinissä, mitä nyt?

Vierailija
05.03.2019 |

Piti jotain niille tehdä kun olivat menossa vanhaksi, jotain kastiketta ajattelin sitten lopuksi valmistaa. Laitoin pari lihaliemikuutiota sekaan.
Miten tuo etenisi kastikkeeksi? Kermaa, sipulia, porkkanaa, mausteita lisää?
M

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt vaan vedät fileet naamariin semmosenaan ja harmittelet hukattua punkkua.

Vierailija
2/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyt vaan vedät fileet naamariin semmosenaan ja harmittelet hukattua punkkua.

Enkä vedä, eikä punkku hukkaantunut. En pidä mausta juotuna, ruoanlaitossa toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä keksit tuon reseptin, eikö siinä kerrottu.

Vierailija
4/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla koiraa?  

Sinccis

Vierailija
5/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistä keksit tuon reseptin, eikö siinä kerrottu.

Eihän tuommoista reseptiä pöljä ole yhdessäkään keittokirjassa.

Sinccis

Vierailija
6/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti et keittänyt ylikypsäksi. Sisäfilee on parasta paistettuna ja mediumina tai medium-rare.

Mikset pakastanut? Sisäfileestä ei saa hyvää kastiketta eikä pataa, ne vaativat rasvaisempaa lihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toivottavasti et keittänyt ylikypsäksi. Sisäfilee on parasta paistettuna ja mediumina tai medium-rare.

Mikset pakastanut? Sisäfileestä ei saa hyvää kastiketta eikä pataa, ne vaativat rasvaisempaa lihaa.

Lähinnä sitkeämpää myös.

Sinccis

Vierailija
8/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toivottavasti et keittänyt ylikypsäksi. Sisäfilee on parasta paistettuna ja mediumina tai medium-rare.

Mikset pakastanut? Sisäfileestä ei saa hyvää kastiketta eikä pataa, ne vaativat rasvaisempaa lihaa.

Se oli jo medium-parastaennenpäivämennyttä joten kypsensin huolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä se sika!

Vierailija
10/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Toivottavasti et keittänyt ylikypsäksi. Sisäfilee on parasta paistettuna ja mediumina tai medium-rare.

Mikset pakastanut? Sisäfileestä ei saa hyvää kastiketta eikä pataa, ne vaativat rasvaisempaa lihaa.

Se oli jo medium-parastaennenpäivämennyttä joten kypsensin huolella.

Jösses, käytätkö useinkin jääkaappiasi välimädätysvarastona? Mikset valmistanut/pakastanut ajoissa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse en syö sianlihaa lainkaan, paitsi ehkjä pekonia, sen tietää leipäjonon mummutkin ja tarjoaa aina kasvismakkaraa . Hurstin jonossa keksin jo aikoinaan etten halua makkaroita ja pierupullia joten sanoin etten syö sianlihaa, aloin saamaan tiskin alta lohta ja naudan sisäfilettä kilon paketeissa. niin ne musulmaanitkin tekee

Vierailija
12/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilasit koko höskän niillä liemikuutioillasi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No pilallahan ne on. Laitat roskiin. Ite en koskaan osta sisäfileitä kun niissä ei ole minkäänlaista makua.

Vierailija
14/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juo loput punkut ja lähde baariin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jätä se sika!

Ilonpilaaja

Vierailija
16/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pilasit koko höskän niillä liemikuutioillasi...

AV-klassikko, jokainen avmamihan tietysti keittelee lihaliemet aina luista...

Fondue? Lihaliemikuutio jota ei ole haihdutettu kuivaksi asti.

Vierailija
17/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita ne uuniin niin pitkäksi aikaa, että nesteet haihtuu. Tai teet lihakeiton. Sisäfileistä saa.

Vierailija
18/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pilasit koko höskän niillä liemikuutioillasi...

AV-klassikko, jokainen avmamihan tietysti keittelee lihaliemet aina luista...

Fondue? Lihaliemikuutio jota ei ole haihdutettu kuivaksi asti.

Lihaliemikuution kun sekoittaa öljyyn, niin siitä tulee älyttömän hyvä marinadi lihalle kuin lihalle. Kanalle kanaliemikuutio etc.

Vierailija
19/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pilasit koko höskän niillä liemikuutioillasi...

AV-klassikko, jokainen avmamihan tietysti keittelee lihaliemet aina luista...

Fondue? Lihaliemikuutio jota ei ole haihdutettu kuivaksi asti.

Fondi vai fodue - kas, siinäpä meillä pulma vasta...

Vierailija
20/27 |
05.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittelitkö kännissä niitä? :D

Just jotain mitä mulle saattais sattua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan yhdeksän