Koko Suomi rakastui Igorin kanaan - reseptin kehitti perheenäiti Lempäälästä: Siis kanaa vai kalaa?
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/fa531780-2270-44b9-8711-12b…
Onko tällä Iltiksen toimittajalla känni päällä vai lukihäiriö? Onko se nyt siis Igorin kanaa vai kalaa. Jumalauta...
Kommentit (9)
Kieltämättä en päässyt perille toimittajan ajatuksista. Kiroilun olisit kuitenkin voinut jättää kirjoituksestasi pois.
Vierailija kirjoitti:
Kieltämättä en päässyt perille toimittajan ajatuksista. Kiroilun olisit kuitenkin voinut jättää kirjoituksestasi pois.
Kalu peräaukkoon. Ilman kumia ja liukkaria.
Kala vaihtui lennosta kanaksi ja taas lopuksi kalaksi.
Alkuperäinen resepti Kanaa ja uusi versio Kalaa. Sisäluku on taito :)
Mikset lue juttua?
Siinä on ihan selvästi kerrottu että lähti kanasta ja nyt on myös kalaohjeita.
Ensimmäistä kertaa kuulin tästä nyt minäkin. Piti ihan googlettaa.
Ihan tavallinen resepti se alkuperäinen, tomaatti-smetanakastikkeessa haudutettuja kananpaloja vihanneksilla. Olen tehnyt variaatioita tuon tyyppisellä kastikkeella ja eri vihanneksilla koko ikäni. En oikein ymmärrä, mikä tuon reseptin "clou" on, tai mikä tässä nyt oli niin ihmeellistä. Ehkä se suolakurkku?
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Se on kai kalaa. Kai. Toimii myös kanalla kun ton kalaliemen vaihtaa kanaliemeen.