PIKA APUA! Onko tässä ruokamyrkytyksen vaara?
Paistoin tänään jauhelihaa, koska tein jauhelihapiirakan. Jauhelihaa jäi sen vertaa, että aattelin tehdä huomenna toisen piirakan. MUTTA..
Se loppu jauheliha jäi ensin pannulle jäähtyyn, jonka sitten laitoin rasiaan ja jääkaappiin. Eli huomenna kun ottaisin sen jauhelihan jääkaapista, laittaisin sen pannulle ja lämmittäisin ja sitten laittaisin piirakkapohjan päälle ja uuniin.. Ja kun tulee uunista, sitä tietenkin tulee syötyäkin, mutta loput menis jäähtymisen jälkeen taas jääkaappiin,
Ja jääkaapista sitä piirakkaa sitten tulee välillä otettua lautaselle ja taas lämmitettyä mikrossa eli onko tässä joku ruokamyrkytyksen vaara nyt?
Kommentit (5)
En ensinnäkään lämmittäisi ja sen jälkeen laittaisi uuniin, miksi ihmeessä?
Yleensäkään en laita edellisenä paistettua mihinkään sellaiseen mitä sitten syötäisiin vielä seuraavana päivänä.
Miksi lämmität jo kerran paistetun jauhelihan uudelleen ennen uuniin laittoa? Eikös se vaan kuivu, lämpeneehän se siellä uunissa?
Unohdin mainita, että siksi lämmittäisin ensin sitä pannulla, koska ajattelin maustaa sitä vielä paremmin.
AP
Ei, mitä oikein sekoilet?