Hei! Voiskos joku kopioida K-ruoka resepteistä Juustoisen kanakeiton ohjeen?
Kommentit (5)
Ainekset
5 annosta
1rs(300 g)Kariniemen kananpojan fileesuikaleita, lime-
korianteri
1rklöljyä
1(100 g)sipuli
2(200 g)porkkanaa
1/2tlcurrya
1lvettä
100gPirkka ohuita vihreitä papuja (pakaste)
1/2tlk(à 340 g/285 g)Pirkka säilykemaissia
1(250 g)Pirkka sulatejuustopala
ripaussuolaa
ripausmustapippuria
lehtipersiljaa tai tuoretta korianteria
Valmistus
alle 30 min
Ruskista broilerisuikaleet rasvassa kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipulit kattilaan kuullottumaan.
Kuori porkkanat, halkaise pitkittäin ja leikkaa puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Lisää porkkanat ja curry kattilaan. Kaada joukkoon vesi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat kypsiä.
Lisää kattilaan pavut ja valutettu maissi. Paloittele sulatejuusto ja sulata juustopalat keittoon. Maista ja lisää keittoon tarvittaessa suolaa sekä pippuria. Tarjoa keitto tuoreen lehtipersiljan tai korianterin kanssa.
Sannoopi välimuisti
Yritin, ei onnistunut. ”Hupsista” vaan näyttää sivu. Sorry.
1. Ruskista broilerisuikaleet rasvassa kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipulit kattilaan kuullottumaan.
2. Kuori porkkanat, halkaise pitkittäin ja leikkaa puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Lisää porkkanat ja curry kattilaan. Kaada joukkoon vesi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat kypsiä.
3. Lisää kattilaan pavut ja valutettu maissi. Paloittele sulatejuusto ja sulata juustopalat keittoon. Maista ja lisää keittoon tarvittaessa suolaa sekä pippuria. Tarjoa keitto tuoreen lehtipersiljan tai korianterin kanssa.
Siinäpä se.
Virhettä on heittänyt k-ruoka mullakin tänään.