Keiju-margariini alentaa nyt kolesterolin lisäksi myös verenpainetta! Ja sisältää palmuöljyä.
Lehden kokosivun mainoksessa korostetaan tämän vesi-rasvasekoitteen terveydellisiä vaikutuksia. Kolesteroli ja verenpaine alenee kun syöt 2-4 Keiju Alentaja margariinilla siveltyä leipäpalaa päivittäin. Huh huh.
Kommentit (19)
Jaa, mitähän se tekee ihmiselle jolla on ennestään matala verenpaine?
Jos joskus söisin leipää, levittäisin kyllä ihan tavallista meijerivoita päälle. Olisi terveydelle parempi vaihtoehto kuin nuo vähärasvaiset palmuöljy-rypsiöljytökötit.
En käytä margariinena ollenkaan, pelkkää juustoa leivän päälle. Oliiviöljyä laitan puuron, keiton ja riisin joukkoon, suurimman osan sika nauta jauhelihan rasvasta siivilöin heti paiston jälkeen pois.
Saa nähä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Ärsyttää maitoallergisen äitinä, että on vähän pakkokin käyttää palmuöljymargariinejä, kun muuta ei ole tarjolla.
Margariiniin pitää siis lisätä aromiainetta että maistuisi jollekin, no selvähän se kun pääraaka-aine tuotteessa on vesi.
Vierailija kirjoitti:
Ärsyttää maitoallergisen äitinä, että on vähän pakkokin käyttää palmuöljymargariinejä, kun muuta ei ole tarjolla.
Mihin tarvitset margariinia?
Vierailija kirjoitti:
Ärsyttää maitoallergisen äitinä, että on vähän pakkokin käyttää palmuöljymargariinejä, kun muuta ei ole tarjolla.
Keiju 3 öljyä, ei maitoa eikä palmuöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Ärsyttää maitoallergisen äitinä, että on vähän pakkokin käyttää palmuöljymargariinejä, kun muuta ei ole tarjolla.
Miksi et käytä Violife Creamy -levitettä? t. Vegaani
Vierailija kirjoitti:
En käytä margariinena ollenkaan, pelkkää juustoa leivän päälle. Oliiviöljyä laitan puuron, keiton ja riisin joukkoon, suurimman osan sika nauta jauhelihan rasvasta siivilöin heti paiston jälkeen pois.
Saa nähä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Ei hyvää, koska heität hyvän rasvan pois ja pilaat ruuat öljyllä. Oliiviöljy on kyllä hyvä öljy, mutta salaatissa ja majoneesissa.
Punajuurimehu laskee verenpainetta.
Vielä löytyy palmuöljyttömiä tuotteita,lukekaa koostumukset tarkkaan. Ostan vain palmuöljyttömiä ruoka-aineita,lastenlasten terveys on tärkeää.Sääli,että suomalainen ruoka pilataan rahanahneudessa.
Nuo margariinit ja siemenöljyt ovat myrkkyä.
Ja se linkki olis tärkeä. Kukaan jonkun voiaktivistin väitteisiin pelkästään usko.
Irvokkain tv-mainos koskaan oli kun Floraa mainostettiin maun perusteella.
Vierailija kirjoitti:
Irvokkain tv-mainos koskaan oli kun Floraa mainostettiin maun perusteella.
Totta! Kyllä Keiju ja Becel on paremman makuisia.
Itsekin olen päätynyt siihen, että leivän päälle ei tarvita muuta kuin juustoa (toki vihanneksia ladataan). Eli siis ei tarvita sen enempää voita kuin margariineja. Oliiviöljyä sitten ruuanlaitossa ja salaateissa. Mies käyttää Keijua ja jos on tehnyt mulle eväsleivät ja vahingossa laittanut sitä, niin pahalta maistuu.
Oivariini. Ei palmuöljyä ja hyvän makuista.
Minulla alentajasta hyviä kokemuksia, kolestroliarvoni laskivat seiskasta alle viiden. Alentaja ja kovanrasvan välttäminen olivat muutokset ruokavaliooni, kun vaihdoin alentajan muuhun levitteeseen alkoi kolestroliarvot nousta huolestuttavasti, joten siirryin takaisin alentajaan.
Ainoa kotimainen kasvisterolia sisältävä levite.
Rypsiöljy (48 %), vesi, kasvirasvat (SG-palmu ja kookos vaihtelevina osuuksina), kasvisteroliesteri (kasvisterolia 7,5 %), suola (0,7 %), kaliumkloridi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni).