Surkeimmat näkemänne ruokareseptit
Ruokareseptejä sopii toki muunnella, mutta rajansa kaikella. Kertokaapa surkeimpia ohjeita, mitä olette lehdissä tai netissä nähneet. Tässä omat kauhujuttuni:
Pekingin ankka broilerisuikaleista
Fish and Chips kalapuikoista ja perunalastuista
Osso Bucco makkaraviipaleista
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Chili con carne, jossa pavut korvattiin makaroneilla
Chili con Carne, jossa liha korvattiin tofulla
Graavilohi porkkanasta, kinkku vehnäjauhoista
Kaikki, missä jotakin on korvattu ananaksella. Esim. Waldorfissa selleri.
Vierailija kirjoitti:
Chili con carne, jossa pavut korvattiin makaroneilla
Ei tuossa ole tehty mitään väärää. Resepti on suomennettuna chiliä lihan kanssa, joten pavut voi aivan hyvin korvata makaroneilla, jos pavuista ei välitetä. Jos ohje on chili con carne tofulla, siinä pitää silloin olla sekä lihaa että tofua. Lihaton versio on nimeltään chili sin carne.
Viinikukko, Coq au Vin, jonka reseptistä puuttuivat sekä kukko että viini.
Tämä ei ole ruoka vaan juoma: Olutta + katkeroa, esim. Camparia. Siis samaan lasiin! Kirjoittaja selitti, että Englannin pubeissa Bitter and Ale on suosittu sekoitus.
Vierailija kirjoitti:
Tämä ei ole ruoka vaan juoma: Olutta + katkeroa, esim. Camparia. Siis samaan lasiin! Kirjoittaja selitti, että Englannin pubeissa Bitter and Ale on suosittu sekoitus.
Haha, bitter ale on oluttyyppi, jota britit juovat. Ei siihen kuulu mitään camparia tms.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämä ei ole ruoka vaan juoma: Olutta + katkeroa, esim. Camparia. Siis samaan lasiin! Kirjoittaja selitti, että Englannin pubeissa Bitter and Ale on suosittu sekoitus.
Haha, bitter ale on oluttyyppi, jota britit juovat. Ei siihen kuulu mitään camparia tms.
No juuri siksi tuon vinkin tänne surkeiden ohjeiden listalle laitoin!
Yhteishyvän ja Pirkka-lehden reseptit tyyliin ota 400 g marinoituja suikaleita, purkki ruoka"kermaa", suolaa ja pippuria, paista ja sekoita ja tarjoile riisin, perunan tai pastan kanssa.
Kyllä kannattaa painomustetta tuhlata.
Vierailija kirjoitti:
Yhteishyvän ja Pirkka-lehden reseptit tyyliin ota 400 g marinoituja suikaleita, purkki ruoka"kermaa", suolaa ja pippuria, paista ja sekoita ja tarjoile riisin, perunan tai pastan kanssa.
Kyllä kannattaa painomustetta tuhlata.
Kiehauta Pirkka-kattilassa pirkkalitra Pirkka-vettä, lisää Pirkka-lusikallinen Pirkka-suolaa jne.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämä ei ole ruoka vaan juoma: Olutta + katkeroa, esim. Camparia. Siis samaan lasiin! Kirjoittaja selitti, että Englannin pubeissa Bitter and Ale on suosittu sekoitus.
Haha, bitter ale on oluttyyppi, jota britit juovat. Ei siihen kuulu mitään camparia tms.
Bitter on yksi oluttyyppi, Ale on toinen. Puolet ja puolet samaan pintiin on Bitter and Ale.
Chili con carne, jossa pavut korvattiin makaroneilla