Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Homeinen mehu?

Vierailija
10.12.2018 |

Yksi kotitekoinen mustaherukkamehu vaikuttaa homeiselta. Sellaisia valkoisia asioita pinnalla. Maistoin pikku tilkan, maku ok.
Miten vaarallista juoda vai onko?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
10.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mitäs luulet Einstein?

Vierailija
2/7 |
10.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se lähinnä kiinnostaa, millaiset oireet tulee. Mehua on jäljellä puolisen litraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
10.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos meillä oli mehupullossa vähän hometta mehun pinnalla, niin äiti vaan otti homeen pois päältä ja mehu tuli sitten käytettyä normaalisti. Ei sairastuttu siitä ikinä, mutta nyt jälkikäteen ajateltuna onhan se vähän ällöä.

Mutu tuntumalla varmaan tequilashotti on myrkyllisempi. Pöpöille, kuten tavallisille ruokahomeille satunnainen altistuminen sen sijaan saattaa vahvistaa immuniteettiä. Joku fiksumpi saa korjata.

Vierailija
4/7 |
10.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos meillä oli mehupullossa vähän hometta mehun pinnalla, niin äiti vaan otti homeen pois päältä ja mehu tuli sitten käytettyä normaalisti. Ei sairastuttu siitä ikinä, mutta nyt jälkikäteen ajateltuna onhan se vähän ällöä.

Mutu tuntumalla varmaan tequilashotti on myrkyllisempi. Pöpöille, kuten tavallisille ruokahomeille satunnainen altistuminen sen sijaan saattaa vahvistaa immuniteettiä. Joku fiksumpi saa korjata.

Mielestäni mielenkiintoinen kysymys, onko pieni altistuminen terveempää kuin nollatoleranssi. Esim. pakkomielteinen hygienia on mahdollisesti turhaa ja jopa johtaa siihen, että oma immuniteetti on surkea. Tällä logiikalla myös ruoan kanssa hifistely on tarpeetonta. Ei tippa tapa, alkoholinkaan suhteen...

Vierailija
5/7 |
10.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä käytä. Homealtistusta tulee ihan tarpeeksi jo pelkästään ulkoilmasta.

Vierailija
6/7 |
24.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytin mustikkamehua kotona huoneenlämmössä pariviikkoa ja siihen tuli jonkin verran valkoista karvapeitettä kelluvien marjojen päälle ehkä taisi olla vihreääkin joissain paikoissa.

Siilasin mehun talouspaperin läpi ja pistin jääkaappiin.

Otin vasta 1dl ja 2dl maistiaiset ja aika voimakkaan makuista kun muutaman kuukauden ollut jääkaapissa.

Ei tullut oikeastaan mitään vatsavaivoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
24.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pois, hometta on koko annoksessa ei vaan pinnalla, voi aiheuttaa ruokamyrkytyksen.