17% oltermannin koostumus muuttunut nihkeäksi
Miksi näin? Aiemmin oli ihan asiallista, nyt on kuitenkin jo toinen peräkkäinen koostumukseltaan nihkeä. Hankala höylätä, tarttuu höylään, runttaantuu ja silti murenee. Höylätyt siivut ovat heti höyläyksen jälkeen pitkään pöydällä seisseen näköisiä. Tekeekö ne tätä nykyään kissoista tai jotain?
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Rupea sinäkin syömään kunnon juustoa äläkä tollasia kevytroskia. Kun juustossa on rasvaa niin kuin kuulukin, niin koostumus on hyvä ja maku jotain ihan muuta kuin noissa kevytversioissa.
Tämä. Ei ole montaa maata maailmassa missä moinen kura tekee kauppansa.
Vierailija kirjoitti:
koska palmuöljy
Oltermannit ei sisällä palmuöljyä.
Kaikki vähärasvaiset juustot on nihkeitä.
Joo-o. Eikö kannattaisi ostaa oikeaa juustoa (jos suomalaisesta ruokakaupasta sattuu sellaista löytämään, käytännössä ulkomaista). Mitä ihmeen makua tai koostumusta voi odottaa tuollaisilta epäjuusto-kumipötköiltä.
Koiralle on annettu suomijuustoja, itse syödään kunnollista juustoa.
Juustoahan leikataan veitsellä, reilu palanen. Eikä mitään läpinäkyviä höylälastuja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
koska palmuöljy
Oltermannit ei sisällä palmuöljyä.
Ei vielä.
Veikkaan höylän tylsymistä. Itse en ole huomannut mitään eroa Oltermannien koostumuksessa kolmen vuoden aikana, en taviksen enkä 17 % -versionkaan, mutta mä käytänkin juustoa vain pizzan päällä. Ihan samalla tavalla niistä tulee raastetta kuin ennenkin (raastaessa ei edes huomaa mitään eroa täysrasvaisen ja kevyemmän välillä) ja samalla tavalla sulavat herkullisesti muiden täytteiden päälle. 250 grammaa riittää täydellisesti yhden pellillisen päälle (ja täällä nimenomaan Oltermannin tuo koko on monesti euron tarjouksessa).
Rasvaton maito on mautonta, mihin voin valittaa?
Rasilaisen hapankaalissa on nykyään törkeän paljon nestettä. Sääli, ikiaikainen suosikki.
Oltermannin taso on pudonnut. Entisiä hyviä merkkejä myydään halpisversioilla korvattuina.
Laiha vaaleapaahtoinen suomikahvi on pahaa, mihin voi valittaa?
Rupea sinäkin syömään kunnon juustoa äläkä tollasia kevytroskia. Kun juustossa on rasvaa niin kuin kuulukin, niin koostumus on hyvä ja maku jotain ihan muuta kuin noissa kevytversioissa.