Kastike broilerisuikaleista. Kerro suosikkisi!
Eli mulla on broilerisuikaleita kaapissa, kastikkeeksi tahtoisin ne valmistaa. (Koska lisukkeita on valmiina.) Omat ohjeet kyllästyttää.
Miten sinä teet sen parhaan broilerikastikkeesi?
Kommentit (11)
Sitruunan mehua, oliiviöljyä, persijaa ja ricottajuustoa.
Ne on pilaantuneet sulla KAAPISSA. Haistele ja maistele ensin..
Valmis pata-aines kaupasta, lörtsyt sinne, ja avot!
Mulla on maustamattomia suikaleita, kun en marinoituja tahdo käyttää.
Mitä mausteita siinä marinadissa on? ..jos kokeilisi marinoida itse samanlaista kun kaikki tuntuu siitä pitävän. Hunajaa on.
Ap
Pollo Limonello:
Paista pannulla kanat, sipulia ja valkosipulia. Mausta kurkumalla ja inkiväärillä. Purista sekaan 3-4 sitruunan mehu, ruokakermaa ja pari ruokalusikallista maustamatonta jugurttia. Chiliä oman maun mukasn. Sairrraaan hyvää!
Vierailija kirjoitti:
Mulla on maustamattomia suikaleita, kun en marinoituja tahdo käyttää.
Mitä mausteita siinä marinadissa on? ..jos kokeilisi marinoida itse samanlaista kun kaikki tuntuu siitä pitävän. Hunajaa on.Ap
Ketsuppia, soijaa, hunajaa, öljyä, sitruunanmehua, currya, valkopippuria, suolaa, tinjamia.
Älkää ostako suikaleita, kun ne on aina riivitty ihan mahdottomaksi silpuksi. Osta fileitä ja pilko itse. Kastikkeeseen itseasiassa parempia ovat paistileikkeet, niistä kun leikkaa rasvaa ja kalvoja pois, niin hyvä tulee. Liha on mureampaa ja maukkaampaa ja kestää paremmin pidemmän keittelyn.
Oma kastikkeeni: suikaloitu paistileike, sipuli, valkosipuli, vesi, jauhosuurus, sitruunaa mehuna ja raastettua kuorta, tuoretta persiljaa. Riisi, päälle vielä persiljaa sekä kvenelli yrttituorejuustoa. Suolaa, valkopippuria.
Toinen hyvä on rosepippuri-kermakastike
Kiitos marinadireseptistä. Ketsuppi kuulostaa kieltämättä kummalliselle, mutta laitan harkintaan, jos ei muita ohjeita tule.
Ap
Kolmenjuuston ruokakerma sekoitetaan hunajamarinoitujen suikaleiden kanssa, ei se muuta kaipaa.