Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ostin sika-nauta jauhelihaa

Vierailija
18.10.2018 |

Ei oo ennen ollu niin rasvaista. Olisko pelkkä nauta parempaa? Kumpaa käytätte?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
18.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei liity lihaan ollenkaan, vaan valmistajien merkintöihin. Jos prosentteja ei lue pakkauksessa, jauhelihasta voi olla 25% silavaa. Ostan itse aina pelkkää naudan vähärasvaista jauhelihaa, niin siinö on edes vähän järkeä jos lihaa aikoo syödä.

Vierailija
2/8 |
18.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

kokeile ensiksi nauta-sikaa jossa naudan lihaa enenmmän kuin sika-naudassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
18.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuen mitä ruokaa teen. Jos keittoa, niin naudan jauhelihaa, jos teen ruuan mihin sopii rasvaisempi jauheliha niin sitten s-n

Vierailija
4/8 |
18.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oksettaa koko ajatus sekoittaa eri lihoja keskenään :Q

Vierailija
5/8 |
18.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sika-nauta on yleensä rasvaisempaa, mutta käyttötarkoitushan tuossa myös ratkaiseen. Esimerkiksi lihapulliin sopii hyvin rasvaisempikin jauheliha.

Vierailija
6/8 |
18.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaprosenttihan lukee yleensä paketin päällä. Ostin aiemmin aina mahdollisimman vähärasvaista, mutta ne on jauhettu ties mistä sidekudospaloista, ja syödessä sai syljeksiä jänteen- ja rustonpaloja suusta. Nykyään käytän rasvaista jauhelihaa aina kun mahdollista, ja kaadan paistamisen jälkeen rasvan pannulta pois ennen kastikkeen tekoa tai lihan lisäämistä muuhun ruokaan. On parempilaatuista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
18.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos asiallisista vastauksista. Mä tein tosta sika-naudasta sellaista peruna-liha paistosta uunissa ja se rasva oli valunu paistovuoan pohjalle, oli muuten miettimistä miten kippaan sen pois, ratkaisin asian siten että siirsin paistoksesta päällimmäisen kerroksen, eli noin puolet toiseen vuokaan syötäväksi, loput biojätteisiin.

Opin kantapään kautta.

Vierailija
8/8 |
18.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä kippaatte sen rasvan pois? Hyvää ravintoa.