Lue keskustelun säännöt.
Uskaltaako ankanrinnan jättää roseeksi?
06.10.2018 |
Kaikki reseptit kehottavat jättämään alle 60-asteiseksi, mutta pakkauksessa neuvotaan paistamaan 75 asteeseen salmonellavaaran vuoksi (jolloin liha on toki jo pilalla). Mitä mieltä, kummin olette toimineet?
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Se on pilalla jos se on läpikypsä. Jos ei uskalla syödä kunnollista, niin parempi jättää tekemättä ollenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Onko kyseessä pakaste vai tuore?
Kiitos vastauksistanne! Pakaste on kyseessä.
Ap
Olen minä uskaltanut jättää roseeksi, kun ei sitä syö millään liian kypsäksi paistettuna.
No. Miksi ostit sen jos aiot pilata sen?