Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uskaltaako ankanrinnan jättää roseeksi?

Vierailija
06.10.2018 |

Kaikki reseptit kehottavat jättämään alle 60-asteiseksi, mutta pakkauksessa neuvotaan paistamaan 75 asteeseen salmonellavaaran vuoksi (jolloin liha on toki jo pilalla). Mitä mieltä, kummin olette toimineet?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
06.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No. Miksi ostit sen jos aiot pilata sen?

Vierailija
2/6 |
06.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yök, raakaa lintua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
06.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kyseessä pakaste vai tuore? 

Vierailija
4/6 |
06.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on pilalla jos se on läpikypsä. Jos ei uskalla syödä kunnollista, niin parempi jättää tekemättä ollenkaan.

Vierailija
5/6 |
06.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko kyseessä pakaste vai tuore? 

Kiitos vastauksistanne! Pakaste on kyseessä.

Ap

Vierailija
6/6 |
06.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen minä uskaltanut jättää roseeksi, kun ei sitä syö millään liian kypsäksi paistettuna. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kaksi