Oletteko maistaneet järkisärkeä? Loistava tuote
Käy moneen ruokaan, vaikka sellaisenaan. Nopea ja helppo. Tästä lähin helppo syödä kalaa enemmänkin kuin kerran viikossa.
Kommentit (17)
Ei mitään järkeä ostaa, koska itse saa tehtyä vastaavaa säilykettä 50 krt halvemmalla. Painekattila (ei välttämättä sitäkään jos haluaa tehdä puolisäilykettä uunissa, eikä pelkää mahdollista botuliinimyrkytystä), lasipurkkeja ja kalaa (särki, ahven, muikku jne) sekä vähän mausteita. Netissä paljon hyviä ohjeita jotka päihittää tuon ylihintaisen järkisärjen kuus-nolla.
Vierailija kirjoitti:
Ei mitään järkeä ostaa, koska itse saa tehtyä vastaavaa säilykettä 50 krt halvemmalla. Painekattila (ei välttämättä sitäkään jos haluaa tehdä puolisäilykettä uunissa, eikä pelkää mahdollista botuliinimyrkytystä), lasipurkkeja ja kalaa (särki, ahven, muikku jne) sekä vähän mausteita. Netissä paljon hyviä ohjeita jotka päihittää tuon ylihintaisen järkisärjen kuus-nolla.
Itse en ainakaan viitsi tehdä mitään kalasäilykkeitä, ei mahdu mihinkään säilömään. Ja ei tässä nyt rahasta ollut kyse, vaan terveellisestä ja helposta ruuasta.
Vierailija kirjoitti:
Ei mitään järkeä ostaa, koska itse saa tehtyä vastaavaa säilykettä 50 krt halvemmalla. Painekattila (ei välttämättä sitäkään jos haluaa tehdä puolisäilykettä uunissa, eikä pelkää mahdollista botuliinimyrkytystä), lasipurkkeja ja kalaa (särki, ahven, muikku jne) sekä vähän mausteita. Netissä paljon hyviä ohjeita jotka päihittää tuon ylihintaisen järkisärjen kuus-nolla.
Kaikilla ei ole rahasta kiinni ja ei tarvitse tehdä itse kalasäilykkeitä. Minusta hinta on ihan ok, kun tuote sisältää jo kastikkeen esim. pastaan. Maksaahan esim. ravut paljon enemmän / kilo.
Ihan törkeän hyvää, ostan usein. Teen särkisäilykkeitä myös itse, mutta ei se estä minua ostamasta Järkisärkeä. Aina ei ehdi työssä käyvä perata rantoja pikkukaloista ja tehdä säilykkeitä.
Särki on myös hyvää ihan paistettuina fileinä, kannattaa uskaltaa kokeilla.
Jep. Pidän sitä hätävarana . Saa nopeasti duunattua ruokaa ja koko perhe tykkää siitä.
Vierailija kirjoitti:
Ei mitään järkeä ostaa, koska itse saa tehtyä vastaavaa säilykettä 50 krt halvemmalla. Painekattila (ei välttämättä sitäkään jos haluaa tehdä puolisäilykettä uunissa, eikä pelkää mahdollista botuliinimyrkytystä), lasipurkkeja ja kalaa (särki, ahven, muikku jne) sekä vähän mausteita. Netissä paljon hyviä ohjeita jotka päihittää tuon ylihintaisen järkisärjen kuus-nolla.
Tuossapa tulitkin kertoneeksi hyvät perustelut sille, miksi ostan ne särjet purkissa. Varsinkin kun siinä tuotteessa on maku kohdallaan, ja hinta melkein ok.
Eri juttu varmaan olisi, jos kalastaisin itse sellaisessa vesistössä, josta tulisi runsaasti särkeä. Pari kertaa kesässä ahvenia onkimassa käydessä on varsin turhaa hankkia painekeitin, kehittää resepti ja alkaa tuottaa omia säilykkeitä. Kun ne ahvenet tekevät kauppansa muutenkin, vaikka suoraan pannulla tai halstarilla paistettuina.
Sinällään hyvä tuote tuo särkisäilyke, raaka-aine on hyvin halpaa, mutta siitä saadaan hyvää syötävää.
Vähän kallistahan se on jos vaikka tonnikalaan vertaa mutta paljon eettisempää, särkeä kun piisaa kotivesissä riesaksi asti. Ihan mielelläni välillä ostan.
Vierailija kirjoitti:
Ihan törkeän hyvää, ostan usein. Teen särkisäilykkeitä myös itse, mutta ei se estä minua ostamasta Järkisärkeä. Aina ei ehdi työssä käyvä perata rantoja pikkukaloista ja tehdä säilykkeitä.
Särki on myös hyvää ihan paistettuina fileinä, kannattaa uskaltaa kokeilla.
Pitäisi opetella fileoimaan särki niin että siitä saa lihaksen sisällä olevat ruodot pois. Makuhan on aivan ok mutta ne pienet ruodot.
Järkisärkeä ostan vaikka teen purkkikalaa itsekkin. Kalastan paljon joten ostan harvoin kalaa mutta tulee tuettua, näitä säilykkeitä. Halvempaahan se voisi olla, mutta on parempaa kuin tonnikala ja eettistäkin vielä.
Säilyke on uunissa niin pitkään, että ruodot sulavat.
Vierailija kirjoitti:
Ihan törkeän hyvää, ostan usein. Teen särkisäilykkeitä myös itse, mutta ei se estä minua ostamasta Järkisärkeä. Aina ei ehdi työssä käyvä perata rantoja pikkukaloista ja tehdä säilykkeitä.
Särki on myös hyvää ihan paistettuina fileinä, kannattaa uskaltaa kokeilla.
Minä olen liian laiska säilömään itse ja arveluttaa nuo botulismitkin, joten omat särjet surautan monitoimikoneessa massaksi ja käytän pihveihin tai pulliin. Maukkaita niistäkin tulee. Järki Särjistä teen yleensä pastakastikkeen tai syön leivän päällä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan törkeän hyvää, ostan usein. Teen särkisäilykkeitä myös itse, mutta ei se estä minua ostamasta Järkisärkeä. Aina ei ehdi työssä käyvä perata rantoja pikkukaloista ja tehdä säilykkeitä.
Särki on myös hyvää ihan paistettuina fileinä, kannattaa uskaltaa kokeilla.
Pitäisi opetella fileoimaan särki niin että siitä saa lihaksen sisällä olevat ruodot pois. Makuhan on aivan ok mutta ne pienet ruodot.
Lienee lähes mahdoton tehtävä ruodottamaksi koko särkeä fileoida, mutta ruodottaman seläkkeen saa helposti ja se on mitä mainiointa graavattavaa. Ruotoiset osat voi jauhaa massaksi tai käyttää vaikka särkikukkoon.
Ostin juuri purkin ja maksoi yli 5 euroa. Maku oli suoraan sanottuna paska!!!
Vierailija kirjoitti:
Ostin juuri purkin ja maksoi yli 5 euroa. Maku oli suoraan sanottuna paska!!!
Juu. Joku kauppias täällä näyttää kehuvan ylihintaista roskakalasäilykettä.
Kannatan särjen ja muiden "roskakalojen" käyttöä, mutta tuo on yhtä kallista kuin lohi. Mieluummin ostan sitä lohta sitten.
Olen maistanut, todella hyvä ja helppokäyttöinen.