Ravintola-asiakkaista 51 sai noroviruksen. Syy laitettiin jollekkin asikkaalle:)
Että asiakas olis levittänyt kun päivänselvää että tullut ruuasta. Jos norovirusta sairastava käy syömässä ravintolassa niin tuskin montaakaan ihmistä saa tartunnan mutta ruoka on eri juttu.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005809807.html
Tulee mieleen että miksi näin halutaan ravintolan mainetta suojella epärehellisestikkin?
Kommentit (49)
Ehkä jonkun asiakkaan kautta. Ehkä. Ja asia on tällöin selvitetty?
Faktat: ruoasta ei löytynyt noroa. Asiakkaat sairastuivat ennen henkilökuntaa.
Mikä tuossa saa sinut epäilemään salaliittoteoriaa?
Vierailija kirjoitti:
Eihän tuossa tarvita kuin 1 asiakas, joka tarttuu salaattiottimiin ja pudottaa ne salaattiin ja siinä se ruoka sitten on saastunut.
Siitä sarastu kukaan ulkopuolinen kun sairas ottaa salaattia.
Iltapaskassa totuus on vastakohta siitä mitä iltapaskassa on kirjoiteltu
Vierailija kirjoitti:
Faktat: ruoasta ei löytynyt noroa. Asiakkaat sairastuivat ennen henkilökuntaa.
Mikä tuossa saa sinut epäilemään salaliittoteoriaa?
Lohisalaatti epäilemättä epidemian aiheuttama ja henkilökunta siivinnut vanhat lohet ennen tarkastajien tuloa.
Jotenkin näin on mennyt. Yleinen elämänkokemus kertoo tämän.
ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Faktat: ruoasta ei löytynyt noroa. Asiakkaat sairastuivat ennen henkilökuntaa.
Mikä tuossa saa sinut epäilemään salaliittoteoriaa?
Lohisalaatti epäilemättä epidemian aiheuttaja ja henkilökunta siivinnut vanhat lohet ennen tarkastajien tuloa.
Jotenkin näin on mennyt. Yleinen elämänkokemus kertoo tämän.
ap.
Kala ei kyllä ole yleensä tartunta lähde tuolle taudille.
Norovorus tarttuu erittäin pienestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Faktat: ruoasta ei löytynyt noroa. Asiakkaat sairastuivat ennen henkilökuntaa.
Mikä tuossa saa sinut epäilemään salaliittoteoriaa?
Lohisalaatti epäilemättä epidemian aiheuttama ja henkilökunta siivinnut vanhat lohet ennen tarkastajien tuloa.
Jotenkin näin on mennyt. Yleinen elämänkokemus kertoo tämän.
ap.
Onhan sen noroviruksen tarvinnut siihen loheenkin jotenkin mennä.
Oletko koskaan ajatellut, että ihmiset tulevat kukin mistäkin (osa myös vessasta pesemättä käsiään) syömään ja koskevat niihin samoihin ottimiin. Sen jälkeen syövät leipää käsin yms. jolloin se virus jo siirtyykin uhriinsa.
(Tai kuten joku jo kirjoittikin, ensi yksi koskee paskaisilla käsillään salaatinottimiin, sen jälkeen ottimet tippuu salaattiin ja seuraava onkii ne sieltä).
On siis hyvin mahdollista, että asiakas on ollut saastuttaja. Norovirus on todella herkkä leviämään.
Mutta kannattaako kuunnella sellaisen ihmisen kannanottoja, jolla on ilmeisesti kohtuullisesti kokemusta ruokamyrkytyksistä...
Vierailija kirjoitti:
Kala ei kyllä ole yleensä tartunta lähde tuolle taudille.
Norovorus tarttuu erittäin pienestä.
Näinpä. Norovirus elää ovenkahvoissa ja maksupäätteen näppäimillä 2-3 viikkoa mutta ei anneta sen häiritä tyyppiä jolla foliohattu päässä 😁
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kala ei kyllä ole yleensä tartunta lähde tuolle taudille.
Norovorus tarttuu erittäin pienestä.Näinpä. Norovirus elää ovenkahvoissa ja maksupäätteen näppäimillä 2-3 viikkoa mutta ei anneta sen häiritä tyyppiä jolla foliohattu päässä 😁
Aika kätevää että norovirus leviää ravintolan ovenkahvoista?
:D
Miten se menikään? Jos se vaappuu kuin ankka ja ääntelee kuin ankka, niin silloin se on ankka.
ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Faktat: ruoasta ei löytynyt noroa. Asiakkaat sairastuivat ennen henkilökuntaa.
Mikä tuossa saa sinut epäilemään salaliittoteoriaa?
Lohisalaatti epäilemättä epidemian aiheuttama ja henkilökunta siivinnut vanhat lohet ennen tarkastajien tuloa.
Jotenkin näin on mennyt. Yleinen elämänkokemus kertoo tämän.
ap.
Onhan sen noroviruksen tarvinnut siihen loheenkin jotenkin mennä.
Oletko koskaan ajatellut, että ihmiset tulevat kukin mistäkin (osa myös vessasta pesemättä käsiään) syömään ja koskevat niihin samoihin ottimiin. Sen jälkeen syövät leipää käsin yms. jolloin se virus jo siirtyykin uhriinsa.(Tai kuten joku jo kirjoittikin, ensi yksi koskee paskaisilla käsillään salaatinottimiin, sen jälkeen ottimet tippuu salaattiin ja seuraava onkii ne sieltä).
On siis hyvin mahdollista, että asiakas on ollut saastuttaja. Norovirus on todella herkkä leviämään.
Ravintolastahan ei löydetty norovirusta mistään. Ei ruuastakaan.
Aika epäilyttävää jos joku tekee itsemurhan ja sen jälkeen vielä pyyhkii aseesta sormenjäljet:)
Saattanut ravintola tietoisesti tarjota vanhaa salaattia ja sitten kun on pärähtänyt pöntön reunoille, niin korjattu salaatit kiiruusti pois.
ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Faktat: ruoasta ei löytynyt noroa. Asiakkaat sairastuivat ennen henkilökuntaa.
Mikä tuossa saa sinut epäilemään salaliittoteoriaa?
Lohisalaatti epäilemättä epidemian aiheuttama ja henkilökunta siivinnut vanhat lohet ennen tarkastajien tuloa.
Jotenkin näin on mennyt. Yleinen elämänkokemus kertoo tämän.
ap.
Onhan sen noroviruksen tarvinnut siihen loheenkin jotenkin mennä.
Oletko koskaan ajatellut, että ihmiset tulevat kukin mistäkin (osa myös vessasta pesemättä käsiään) syömään ja koskevat niihin samoihin ottimiin. Sen jälkeen syövät leipää käsin yms. jolloin se virus jo siirtyykin uhriinsa.(Tai kuten joku jo kirjoittikin, ensi yksi koskee paskaisilla käsillään salaatinottimiin, sen jälkeen ottimet tippuu salaattiin ja seuraava onkii ne sieltä).
On siis hyvin mahdollista, että asiakas on ollut saastuttaja. Norovirus on todella herkkä leviämään.
Ravintolastahan ei löydetty norovirusta mistään. Ei ruuastakaan.
Aika epäilyttävää jos joku tekee itsemurhan ja sen jälkeen vielä pyyhkii aseesta sormenjäljet:)
Saattanut ravintola tietoisesti tarjota vanhaa salaattia ja sitten kun on pärähtänyt pöntön reunoille, niin korjattu salaatit kiiruusti pois.
ap.
Olet sairas, ap.
Vierailija kirjoitti:
Eihän tuossa tarvita kuin 1 asiakas, joka tarttuu salaattiottimiin ja pudottaa ne salaattiin ja siinä se ruoka sitten on saastunut.
Miksi salaatista ei sitten löytynyt sitä norovirusta?
Vierailija kirjoitti:
Eihän tuossa tarvita kuin 1 asiakas, joka tarttuu salaattiottimiin ja pudottaa ne salaattiin ja siinä se ruoka sitten on saastunut.
Kyseisessä ravintolassa ei ole noutopöytää vaan valmiit annokset.
Onkohan siellä töissä ketään 9€ päiväpalkalla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Faktat: ruoasta ei löytynyt noroa. Asiakkaat sairastuivat ennen henkilökuntaa.
Mikä tuossa saa sinut epäilemään salaliittoteoriaa?
Lohisalaatti epäilemättä epidemian aiheuttama ja henkilökunta siivinnut vanhat lohet ennen tarkastajien tuloa.
Jotenkin näin on mennyt. Yleinen elämänkokemus kertoo tämän.
ap.
Onhan sen noroviruksen tarvinnut siihen loheenkin jotenkin mennä.
Oletko koskaan ajatellut, että ihmiset tulevat kukin mistäkin (osa myös vessasta pesemättä käsiään) syömään ja koskevat niihin samoihin ottimiin. Sen jälkeen syövät leipää käsin yms. jolloin se virus jo siirtyykin uhriinsa.(Tai kuten joku jo kirjoittikin, ensi yksi koskee paskaisilla käsillään salaatinottimiin, sen jälkeen ottimet tippuu salaattiin ja seuraava onkii ne sieltä).
On siis hyvin mahdollista, että asiakas on ollut saastuttaja. Norovirus on todella herkkä leviämään.
Ravintolastahan ei löydetty norovirusta mistään. Ei ruuastakaan.
Aika epäilyttävää jos joku tekee itsemurhan ja sen jälkeen vielä pyyhkii aseesta sormenjäljet:)
Saattanut ravintola tietoisesti tarjota vanhaa salaattia ja sitten kun on pärähtänyt pöntön reunoille, niin korjattu salaatit kiiruusti pois.
ap.
Olet sairas, ap.
Kun ei kerran löydetty tartunna lähdettä niin miksi kaupunki (tutkiiko kaupunki viruksia?) alkaa runoilemaan jotain satunnaista asiakasta tartunnan lähteeksi?
Kun tietäisi ravintolan taustan niin vois kenties keksiä syyn siihen että miksi kaupunki suuntaa huomioita pois ravintolasta tartunnan lähteenä.
ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eihän tuossa tarvita kuin 1 asiakas, joka tarttuu salaattiottimiin ja pudottaa ne salaattiin ja siinä se ruoka sitten on saastunut.
Kyseisessä ravintolassa ei ole noutopöytää vaan valmiit annokset.
Ja kuinka moni on koskenut ovenkahvaan , ruokalistaan, maksupäätteeseen, juoma-automaattiin, yskinyt/aivastanut jonossa, käynyt vessassa jne jne
Eihän tuossa tarvita kuin 1 asiakas, joka tarttuu salaattiottimiin ja pudottaa ne salaattiin ja siinä se ruoka sitten on saastunut.