Syötkö kiivit kuorineen?
Miten pystyt siihen? Mua ällöttää pelkkä ajatuskin.
Kommentit (15)
Miksi ne pitäisi syödä kuorineen? Kuorimaveitsikin on keksitty.
Toki! Syönhän kuorineen myös ananakset, banaanit ja kookospähkinät. Mansikat kuorin, koska ne pienet vihreät siinä pinnalla ovat ÄLLÖTTÄVIÄ!
heitä blenderiin niin saat terveellistä kuitua siitä kuoresta
Minä syön kiivit kuorineen! Vähän kitkerähän se kuori on, mutta ei mitenkään paha tai ällöttävä.
Mikä niissä kuorissa niin ällöttää? Ne on maukkaita ja terveellisiä, niissä on paljon kuituja ja vitamiineja. Miksi heittää hyvää ruokaa roskiin, kun kiivit on hyviä kuorineen?
No en syö kuoria. Leikkaan puoliksi ja syön sisukset siististi lusikalla.
Syön myös appelsiinit ja kookospähkinät kuorineen.
Syön kiivit aina kuorineen, kuten kaikki muutkin hedelmät joita ei tarvitse kuoria. Kuorien mukana menetetään yleensä kaikkein terveellisin osa hedelmästä.
Ällöttääkö ne kuoret karvojen takia? Eihän niitä edes huomaa syödessä, ellei erityisesti keskity tunnustelemaan niitä.
En. Ei ne karvat mitään, mutta se nokka on jotenkin hankala pureskeltava.
Vierailija kirjoitti:
En. Ei ne karvat mitään, mutta se nokka on jotenkin hankala pureskeltava.
Se toinen kanta on tosiaan kova ja hankala purtavaksi. Heitän sen yleensä roskiin, vaikka muu osa kuorista tuleekin syötyä.
Vierailija kirjoitti:
En. Ei ne karvat mitään, mutta se nokka on jotenkin hankala pureskeltava.
Toisaalta siitä nokasta on kätevä pitää kiinni. Kuin tikkaria söis.
Vierailija kirjoitti:
Miksi ne pitäisi syödä kuorineen? Kuorimaveitsikin on keksitty.
Miksi ne pitäisi kuoria, kun ne voi ihan hyvin syödä kuorineen?
En syö.