Käytätkö nuudeleihin kaikki maustepussukat?
Kommentit (37)
Käytän mausteet, mutta jätän käyttämättä ( kookos?) öljyn.
En, siis Mamassa. Käytän puolet tai 1/3 chilipussista mutta muuten kyllä kaikki loput...
No en varmasti!
Käytän muihin ruokiin myöhemmin, turhan stydiä kamaa nuudeliannokseen.
En laita chiliä. Mikähän siinä on että vain Maman kananuudeli maistuu joltain, kaikki muut maut ihan mauttomia? Enkö vain osaa tehdä niitä :D
Kaikki muut paitsi chilin. Saatan ripotella sitä ihan vähän, mut en mä sitä kokonaan laita.
Joo, syön vaan kasvisnuuteleita, ei oo mikään niistä liian tulista mulle.
Ostan tavallisia maustamattomia nuudeleita, en mitään valmiiksi maustettuja.
Laitan muuten kaikki muut, mutta chilipussista vain noin puolet.
Kaikki mausteet ja välillä ripaus jotain muutakin lisää (esim. ketjap manista jos teen liemettömiä nuudeleita tai chiliä tuoreena tai kuivattuna).
Joo käytän. Katkarapu on mun suosikki.
Syön vain kasvisnuudeleita, nykyisin jätän sen chilin pois, muut mausteet kyllä laitan. Oli liian kuumottavaa sen chilin kans kun en oo niin kovin tulisen ystävä :)
Maustepussin ja chilipussin käytän, mutta en sitä öljyä.
Laitan kaikki muut, mutta chilistä vain pienen ripauksen.
Vege ja kana on paras. Käytän kaikki pussit ja vettä enemmän mitä ohjeessa on. Annan turvota puolisen tuntia kattilassa, imee melkein kaiken mausteliemen. Mustapippuria ja oliiviöljyä laitan myös.
Itse olen tunkenut kaikki mausteet, ja vettä vain juuri sen verran kuin imevät, mutta tuossa yksi päivä kun istuin varpusparvea päästelemässä aamuyöstä tulinen rinki persauksissa, mietin että olenkohan nyt ainoa näin tolvana.
Muissa en vielä ole törmännyt yhtä tuliseen satsiin kuin tuo Mama Tom yum. Kanakin on mielestäni ollut aika helppo nakki.
Ap
Kyllä tietenkin kaikki mausteet, mama tai yum yum on ainoita mitä voi syödä.
Kyllä käytän ja syön ainoastaan kanan ja lihanmakuista nuudelssonia, lisäksi monesti laitan sekaan myös srirachaa niin että chili tuntuu kunnolla, nakkeja sekaan kanssa.