Mikä tämä trendi on ettei pizzaan tule juustoa?
Korkeintaan pari pientä siivua. Varmaan tosi hyvää syödä sitä kuivaa pohjaa tomaattikastikkeella. Ärsyttää!! Pizzaan kuulu kunnon kerros juustoa!
Kommentit (5)
Ei välttämättä "kuulu". Eikös pizza ole alunperin ollut tavisitalialaisten vaatimaton ruoka, jonka päälle on laitettu mitä kaapeista on sattunut löytymään.
Ymmärtääkseni pizzaan "kuuluu" taikinan lisäksi oliiviöljy ja tomaattikastike. Lähes kaikessa muussa voi soveltaa.
Juusto on olennainen osa pitsaa. Pohja, tomaattikastike ja juusto on pitsan perusta joka täytetään maun mukaan.
Kyllähän ne siellä Italiassakin tekee pizzoja ilman juustoa. Ihan normisettiä, mutta itsekin haluan aina sellaisen pizzan missä on juustoa.
Minä taas en voi sietää pizzoja joissa on paljon juustoa. Usein syön sellaisen perus marinarapizzan johon ei tule juustoa ollenkaan. Hyvin maustettu tomaattikastike ja oliiviöljyä vaan. Joihinkin muihin pizzoihin haluan jonkun verran juustoa, mutta vain mozzarellaa ja ei kovin paljon. Minulle pizzassa tärkeintä on hyvän, kuumassa uunissa paistuneen pizzataikinan ja tomaattikastikkeen maku, eikä muut täytteet saa niitä liikaa peittää.
En ymmärrä. Ihan hirveää.