Mites teidän joulumenun suunnittelu? Joko on valmis?
Hikeä pukkaa kun miettii mitä laittaisi tarjolle!
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Joulutorttujen täytettä olen juuri kehitellyt, ensi jouluna ei enää luumua tai kaneliomenaa kaupan purkista. Vähän kuumaa tietysti on näiden pienten koetorttujen tekeminen nyt, mutta toisaalta helppo valmistaikina kelpaa siihen.
Minustakin on ihana kehitellä uusia makuyhdistelmiä ja kannattaa sitä torttupohjaakin uudistaa välillä. Toisena vinkkinä kannattaa paistaa torttutaikina vähän niinkuin tikkupulla yönuotiolla niin ei tule turhan kuuma :)
Jotta saa tyrmistyttävän upeita blogijuttuja ja instakuvia, on joulukokeilut aloitettava jo nyt. Kaikkihan sen tietää.
Meillä on vielä ikioma luomupossu kasvamassa. Se lihoo, se kasvaa, se vahvistuu! Ja marraskuussa se saa kuulan kalloonsa. Jouluksi siitä saadaan kaikkea kystä kyllä. 😋
Menua ei vielä ole, mutta juuri eilen keksin muutaman loistavan idean joululahjoiksi!
En oo miettinyt, mutta mulla on yks lanttulaatikko tuolla jääkaapissa.
Menu on laadittu jo valmiiksi. Nyt odotan viinimarjojen kypsymistä, niin että pääsen tekemään jouluksi kotona tehtyjä säilykkeitä.
Aloittelen vasta 2019 juhannusmenun suunnittelua, vähän hävettää... 🙇 Tuli vähän yllätyksenä tämä kuunpimennys tänään, kun sain yllätystiedon sen menun suunnittelun tarpeesta 8 kuukautta sitten, se heitti pahasti suunnittelusuunnitelmani aikataulua.
(😝)
Alkaa olla hahmossaan, mutta rosollin omenalajike hakusessa. Ressiä pukkoo!!
Käyttäjä2628 kirjoitti:
Alkaa olla hahmossaan, mutta rosollin omenalajike hakusessa. Ressiä pukkoo!!
Aijai, kamala tilanne!! Jaxuhali!
Perinteisillä mennään joten minun osalta joulumenuu hanskassa.
Laitoin jo kiljun käymään joulua varten.
Mulla on ongelmana rosollin porkkanalajike! Mistä löytyy sopivan kiinteä mutta makea? Entä miten se sopii mun punajuuriini?
Ihan hulluna täällä kokkailen rosolleja, että saan reseptit toimimaan. Stressaavaa mutta kyllähän joulu on niin ihanaa aikaa!
Vierailija kirjoitti:
En oo miettinyt, mutta mulla on yks lanttulaatikko tuolla jääkaapissa.
Kannattaa ottaa jo nyt ajoissa huoneenlämpöön ettei jää kylmäksi.
Menossa illalla kalastamaan perinteistä jouluhaukea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En oo miettinyt, mutta mulla on yks lanttulaatikko tuolla jääkaapissa.
Kannattaa ottaa jo nyt ajoissa huoneenlämpöön ettei jää kylmäksi.
Meillä on siis ihan oikeasti tuo lanttulaatikko jääkaapissa! Ollaan syöty sitä parilla ruualla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En oo miettinyt, mutta mulla on yks lanttulaatikko tuolla jääkaapissa.
Kannattaa ottaa jo nyt ajoissa huoneenlämpöön ettei jää kylmäksi.
Meillä on siis ihan oikeasti tuo lanttulaatikko jääkaapissa! Ollaan syöty sitä parilla ruualla.
Mikäs siinä, kaikille on sallittu kolme hulluutta. Neljännestä pitää maksaa ekstraa.
Kohta testaan saaristolaisleipäreseptiäni. Viime jouluna taikina nousi liikaa ja valui pitkin uunia.
Joulutorttujen täytettä olen juuri kehitellyt, ensi jouluna ei enää luumua tai kaneliomenaa kaupan purkista. Vähän kuumaa tietysti on näiden pienten koetorttujen tekeminen nyt, mutta toisaalta helppo valmistaikina kelpaa siihen.