Suola on se joka suomalaiset tappaa, ei sokeri
Tämän todistavat tuhannet lääkärit uudestaan ja uudestaan mutta av-mamma ei vaan usko.
Kommentit (10)
Tosi huono. Taitaa helle pehmittää aivoja, kun ei kunnon provoja enää jakseta :)
Ihan sama, suola tekee ruoasta syötävää.
Pan-suolasta saan helvetillisen migreenin, joten tavallinen merisuola on parasta.
Yks ja hailee, jos potkaisen tyhjää jo ennen eläkeikää. Parempi sekä minulle että yhteiskunnalle.
Menen ensi kuussa isomummon synttäreille. Täyttää 102 vuotta. Nuorena ollessaan kaikki oli säilötty suolaan. Voi oli voita ja kerma kermaa. Leivoksista on pitänyt aina. Siskonsa on vasta 96.
Höpö höpö, suola ei mitään tapa ja vaan auttaa pysymään hengissä. Esim. monta henkilöä säätää terveytensä ja henkensä vuodessa kun teitä ja jalkakäytäviä suolataan.
Vierailija kirjoitti:
Tämän todistavat tuhannet lääkärit uudestaan ja uudestaan mutta av-mamma ei vaan usko.
Länk
saknas
No näillä keleillä ainakin täytyy saada suolaa, jos meinaa pysyä hengissä. Muuten voi olla että suola ja sokeri yhdessä ovat ne tappajat. Sokeri kyllä pahempi.
Vierailija kirjoitti:
Menen ensi kuussa isomummon synttäreille. Täyttää 102 vuotta. Nuorena ollessaan kaikki oli säilötty suolaan. Voi oli voita ja kerma kermaa. Leivoksista on pitänyt aina. Siskonsa on vasta 96.
Mutta isomummon mies kuoli 62-vuotiaana korkean verenpaineen aiheuttamaan aivohalvaukseen?
20/20