Hei auttakaas, ostin ribsejä!
Miten valmistatte ruoaksi, jotta kama saa makua, mutta ei pala karrelle ja ei myöskään jää vetiseksi? :)
Kommentit (35)
Keität niitä lihaliemessä ensin pari tuntia, jäähdytä ja barbaquekastike marinaadiin yöksi. Seuraavana päivänä vaan pinnan grillaus ja liha on niin mureaa että irtoaa helposti luista.
Yön yli päälle rub. Omatekemä. Kelmutan jääkaappiin. Miedolla lämmöllä grillaan ja sivelen välillä kastiketta. Ei kuivu, kun rauhassa tekee ja grillin kansi kiinni. Jos haluaa helpommalla tehdä, laittaa liemeen uuniin pariksi tunniksi ja lopuksi ottaa vaan pinnan grillistä. Suosittelen kuitenkin ekaa vaihtoehtoa.
Ostit siis raakoja/kypsentämättömiä ribsejä?
Itse suosin nykyään vain valmiiksi kypsennettyjä ribsejä. Niitä on helppo ja nopea uunissa lämmittää ja loppuvaiheessa vielä bbq- soosia päälle ja uuni ylävastukselle, niin saa ribsit vielä rapean pinnankin. =D
Kypsentämättömissä menisi monta tuntia, että lopputulos olisi yhtä murea.
Vierailija kirjoitti:
Ostit siis raakoja/kypsentämättömiä ribsejä?
Itse suosin nykyään vain valmiiksi kypsennettyjä ribsejä. Niitä on helppo ja nopea uunissa lämmittää ja loppuvaiheessa vielä bbq- soosia päälle ja uuni ylävastukselle, niin saa ribsit vielä rapean pinnankin. =D
Kypsentämättömissä menisi monta tuntia, että lopputulos olisi yhtä murea.
Eines.
Vierailija kirjoitti:
Keität niitä lihaliemessä ensin pari tuntia, jäähdytä ja barbaquekastike marinaadiin yöksi. Seuraavana päivänä vaan pinnan grillaus ja liha on niin mureaa että irtoaa helposti luista.
Jumala tappaa kissanpennun aina kun joku keittää ribsejä.
Vierailija kirjoitti:
Ostit siis raakoja/kypsentämättömiä ribsejä?
Itse suosin nykyään vain valmiiksi kypsennettyjä ribsejä. Niitä on helppo ja nopea uunissa lämmittää ja loppuvaiheessa vielä bbq- soosia päälle ja uuni ylävastukselle, niin saa ribsit vielä rapean pinnankin. =D
Kypsentämättömissä menisi monta tuntia, että lopputulos olisi yhtä murea.
Just näin. Esim. nää on ihan tosi hyviä: https://www.lidl.fi/fi/Ruokatarjoukset.htm?articleId=11700
On ihan turhaa kikkailua lähteä alusta asti näpräämään sen kylkirivin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ostit siis raakoja/kypsentämättömiä ribsejä?
Itse suosin nykyään vain valmiiksi kypsennettyjä ribsejä. Niitä on helppo ja nopea uunissa lämmittää ja loppuvaiheessa vielä bbq- soosia päälle ja uuni ylävastukselle, niin saa ribsit vielä rapean pinnankin. =D
Kypsentämättömissä menisi monta tuntia, että lopputulos olisi yhtä murea.
Eines.
Idiootti.
Keittele, cokis bbq, paista joko grillissä tai uunissa, hyvä)
Vierailija kirjoitti:
Keität niitä lihaliemessä ensin pari tuntia, jäähdytä ja barbaquekastike marinaadiin yöksi. Seuraavana päivänä vaan pinnan grillaus ja liha on niin mureaa että irtoaa helposti luista.
Olen pari kertaa tehnyt juuri noin. Molemmilla kerroilla tuli hirveää sitkeää paskaa, joka ei irronnut luista. En ymmärrä, mikä meni vikaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ostit siis raakoja/kypsentämättömiä ribsejä?
Itse suosin nykyään vain valmiiksi kypsennettyjä ribsejä. Niitä on helppo ja nopea uunissa lämmittää ja loppuvaiheessa vielä bbq- soosia päälle ja uuni ylävastukselle, niin saa ribsit vielä rapean pinnankin. =D
Kypsentämättömissä menisi monta tuntia, että lopputulos olisi yhtä murea.
Just näin. Esim. nää on ihan tosi hyviä: https://www.lidl.fi/fi/Ruokatarjoukset.htm?articleId=11700
On ihan turhaa kikkailua lähteä alusta asti näpräämään sen kylkirivin kanssa.
Oot varmaan joku pikku K:n kauppias, joka ei saa sitä paskaa myytyä..
TEE ITE, PAREMPI!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ostit siis raakoja/kypsentämättömiä ribsejä?
Itse suosin nykyään vain valmiiksi kypsennettyjä ribsejä. Niitä on helppo ja nopea uunissa lämmittää ja loppuvaiheessa vielä bbq- soosia päälle ja uuni ylävastukselle, niin saa ribsit vielä rapean pinnankin. =D
Kypsentämättömissä menisi monta tuntia, että lopputulos olisi yhtä murea.
Eines.
Idiootti.
No tämä idiootti sentään ymmärtää ruoan päälle.
Mun mies aina ensin keittää ne yrttiliemessä (rosmariini, rakuuna, kirveli; kannattaa laittaa reilusti)) ja sen jälkeen hauduttaa miedolla lämmöllä uunissa pitkän sikaa. ’Kuka keitetyn paistaa se makuan maistaa’ pätee täydellusesti ribreihin.
Mä paistan niitä raakoja kylkirivejä ensin uunissa jonkun aikaa että ovat kypsiä. Sen jälkeen pilkoin palasiksi ja sivelen sweet chili-kastikkeella. Sitten grilliin. Ihan mahtiksia.
Ja voihan pitsaksi kutsua Paskiaisten roiskeläppääkin. Sillä vaan ei ole mitään tekemistä oiken pizzan kanssa kuten ei Lidlin einesribsilläkään oikean ribsin kanssa. Ymmärrätkö eron?
Vierailija kirjoitti:
Mun mies aina ensin keittää ne yrttiliemessä (rosmariini, rakuuna, kirveli; kannattaa laittaa reilusti)) ja sen jälkeen hauduttaa miedolla lämmöllä uunissa pitkän sikaa. ’Kuka keitetyn paistaa se makuan maistaa’ pätee täydellusesti ribreihin.
Sa oleta humlasaa
Vierailija kirjoitti:
Ja voihan pitsaksi kutsua Paskiaisten roiskeläppääkin. Sillä vaan ei ole mitään tekemistä oiken pizzan kanssa kuten ei Lidlin einesribsilläkään oikean ribsin kanssa. Ymmärrätkö eron?
Olen ihan satavarma, että et ole kertaakaan kokeillut valmiita ribsejä, Lidukan tai jonkun muun valmistamia. Oikean pizzan ja roiskeläpän eron kyllä ymmärtää, mutta kypsennetyt ribsit on ihan samanlaisia possun kyljestä leikattuja paloja, jotka nyt ovat vaan kypsiä. Niitä on ihan turha demonisoida eineksiksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja voihan pitsaksi kutsua Paskiaisten roiskeläppääkin. Sillä vaan ei ole mitään tekemistä oiken pizzan kanssa kuten ei Lidlin einesribsilläkään oikean ribsin kanssa. Ymmärrätkö eron?
Olen ihan satavarma, että et ole kertaakaan kokeillut valmiita ribsejä, Lidukan tai jonkun muun valmistamia. Oikean pizzan ja roiskeläpän eron kyllä ymmärtää, mutta kypsennetyt ribsit on ihan samanlaisia possun kyljestä leikattuja paloja, jotka nyt ovat vaan kypsiä. Niitä on ihan turha demonisoida eineksiksi.
Ei hyvää päivää. Tämä paikka on selvästi väärä foorumi puhua oikeasta ruoasta. Lidlin ribsit?! Av- mammojen taso on todellinen wt.
Vierailija kirjoitti:
Ostit siis raakoja/kypsentämättömiä ribsejä?
Itse suosin nykyään vain valmiiksi kypsennettyjä ribsejä. Niitä on helppo ja nopea uunissa lämmittää ja loppuvaiheessa vielä bbq- soosia päälle ja uuni ylävastukselle, niin saa ribsit vielä rapean pinnankin. =D
Kypsentämättömissä menisi monta tuntia, että lopputulos olisi yhtä murea.
No sinä suosit ja haista vittu. Harvoin trolli saa aikaan tällaista raivoa, mutta sehän sinun tarkoituksesi olikin.
Kyllä jäniksen kylkipaloista tulee parhaiten pataruoka. Nesteessä upotettuna kypsytettynä uunissa ei kyllä pala, ja makua saa mausteista.