Mitä yleensä glillaatte?
Kommentit (7)
Pari vuotta vanha Weberin kaasugrilli. Olemme jo avanneet grillikauden. Viimeksi grillasimme kanavartaita (sopivan kokoisiksi paloiksi leikattuja broiskun rintapaloja, paprikaa, sipulia, sieniä, tomaatteja ja säilyke maissia vuorotellen vartaisiin).
Suosikkeja ovat myös ribsit, burgerit ja lohi.
- ulkosuomalainen
Meillä on grillikota ja sinne muurattu grilli. Grillataan milloin mitäkin.esim.Bratwurstia, chilimakkaraa, halloumia, kasvisvartaita, maissia, perunanyyttejä, kaslerpihvejä, kalaa
Perinteinen hiiligrilli. Ylleensä grillataan itse kasattuja vartaita ja pihvejä. Joskus kun saa kunnollista makkaraa, niin sitäkin voi heittää mukaan.
Meillä grillissä (mutta ei samaan aikaan eikä samalla aterialla välttis): naudanlihaa, possunlihaa, kalaa, äyriäisiä, kasviksia, halloumia, herkkusieniä, grillijuustoa, valkosipulia, pihvitomaatteja, hedelmiä. Melkein mikä tahansa ruoka tulee grillissä (weberin kaasu-) vain paremmaksi :)
Ja virhe heti alkuun otsikossa 😁
Grillaamisesta keskustellaan, en tiedä mitä glillaus on!
Ap