Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kotikokit hoi! Voiko Oivariinista tehdä kirkastettua voita?

Vierailija
02.04.2018 |

Unohdin ostaa oikean voin. Auttakaa. Voiko blinit paistaa oivariinissa?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, ei voi.

Vierailija
2/8 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko paistaa rypsiöljystä tai Oivariinissa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietääkö joku?

Vierailija
4/8 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihan ne mutta ei oivariinissa ole "voita" kuin parhaimmillaan puolet ja heikoimmillaan kolmasosa. Loppu rasva on rypsiöljyä ja melkoinen osa seoksesta on vettä.

En ole kokeillut saisiko noita erotettua toisistaan kirkastamalla mutta äkkiäkös tuon kokeilet.

Vierailija
5/8 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsiöljyssä ei voi paistaa mitään.

Vierailija
6/8 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voihan ne mutta ei oivariinissa ole "voita" kuin parhaimmillaan puolet ja heikoimmillaan kolmasosa. Loppu rasva on rypsiöljyä ja melkoinen osa seoksesta on vettä.

En ole kokeillut saisiko noita erotettua toisistaan kirkastamalla mutta äkkiäkös tuon kokeilet.

Kiitos! Taidanpa kokeilla... tai siis on pakko kokeilla. Sitten jos ei onnistu niin pakko vaan kokeilla Oivariinissa. Aina olen voissa paistanut, toivottavasti ei mene persiilleen.

Hyvää Pääsiäistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voihan ne mutta ei oivariinissa ole "voita" kuin parhaimmillaan puolet ja heikoimmillaan kolmasosa. Loppu rasva on rypsiöljyä ja melkoinen osa seoksesta on vettä.

En ole kokeillut saisiko noita erotettua toisistaan kirkastamalla mutta äkkiäkös tuon kokeilet.

Jatkoa edelliseen. Täytyy sanoa että järkytyin itsekin kun tarkistin paljonko oivariinista oikein on vettä. Parhaimmillaan sitä näyttää olevan 25% ja pahimmillaan 43% mikä selittääkin sen miksi tuolla "vähärasvaisella" ei kannata edes yrittää paistamista ja normaalirasvainenkin roiskii, käryää ja höyryää kovemmissa lämpötiloissa.

Normaalirasvaisella paistaminen kuitenkin sujuu koska veden haihduttua jää jäljelle seos jossa on suunnilleen 2/3 "voita" ja 1/3 rypsiöljyä.

Vierailija
8/8 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voihan ne mutta ei oivariinissa ole "voita" kuin parhaimmillaan puolet ja heikoimmillaan kolmasosa. Loppu rasva on rypsiöljyä ja melkoinen osa seoksesta on vettä.

En ole kokeillut saisiko noita erotettua toisistaan kirkastamalla mutta äkkiäkös tuon kokeilet.

Jatkoa edelliseen. Täytyy sanoa että järkytyin itsekin kun tarkistin paljonko oivariinista oikein on vettä. Parhaimmillaan sitä näyttää olevan 25% ja pahimmillaan 43% mikä selittääkin sen miksi tuolla "vähärasvaisella" ei kannata edes yrittää paistamista ja normaalirasvainenkin roiskii, käryää ja höyryää kovemmissa lämpötiloissa.

Normaalirasvaisella paistaminen kuitenkin sujuu koska veden haihduttua jää jäljelle seos jossa on suunnilleen 2/3 "voita" ja 1/3 rypsiöljyä.

Joo samaa katsoin itsekin. Saakelin saakeli kun en tässä myräkässä jaksa lähteä yli 20 km:n päähän voita hakemaan. Nyt on vaan pärjättävä. Onneksi vielä näin pienet ongelmat.

T. Ap