Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uskallatko syödä työkaverin tekemää kakkua?

Vierailija
23.03.2018 |

Itse yleensä otan palan kun tiedän mitä sisältää ja onko laktoositon.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä pannin siihen leipoessaa pissaa ja kuivattua kissanpaskaa🤮

Vierailija
2/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon bakteerikammoinen, niin aina vähän hirvittää syödä muitten tekemiä ruokia ja leipomuksia. Oon yrittänyt opetella tästä pois ja maistan yleensä edes vähän, jos tarjotaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on vahva usko siihen, että kaikki mun työkaverit tajuaa, että jos merkittävä osa jonkun työpaikan väkeä sairastuu tai kuolee myrkytykseen syötyään jonkun tekemää kakkua, tämä joku kyllä kiinnittää poliisin huomion ja saa tuomion.

Vierailija
4/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai uskallan. Olisi kamalaa olla niin huonossa työpaikassa, ettei uskaltaisi. 

Vierailija
5/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kohteliaisuuden vuoksi yritän syödä pienen palan, vaikka aina pelottaa onko leivonnaiset oikeasti gluteenittomia.

Vierailija
6/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos olen täysin varma, että kakussa ei ole mitään eläinperäistä niin sitten voin uskaltaa. Muulloin jätän ottamatta ja tyydyn kahviin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joillakin ihmisillä on niin saastaiset keittiöt että ei kiitos

Vierailija
8/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla ei ole ruoka-aineallergioita, joten uskallan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä uskallan, suurin ongelma on kakun tuomat ylimääräiset kalorit =) Meillä on töissä about kerran kuukaudessa jonkun itse tekemiä leipomuksia ja ainakaan 10 vuoden työurani aikana niistä ei ole tullut oireita.

Vierailija
10/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu vähän, että kenen tekemää se on. Keittiömme emännän tekeleitä maistaa turvallisin mielin, mutta jonkun muun tekemät arveluttavat, mutta syön silti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole allergioita enkä ole pöpökammoinen joten joo.