Mitä mieltä ihmisistä jotka leikkaavat kurkkua veitsellä eikä juustohöylällä?
Kommentit (30)
Leikkaavat samalla tavalla kuin minä.
En mitään. Kummallekin tyylille on tilanteensa. Leivän päälle juustohöylällä, salaattiin veitsen kanssa.
Sellaset jotka osaavat käyttää veistä turvallisesti.
Leikkaan veitsellä koska en omista juustohöylää. Mutta itseasiassa leikkasin kyllä silloinkin, kun omistin... Siinähän se menee muiden juttujen pilkkomisen ohella ihan hyvin.
Juustohöylällä tulee liian ohuita sitäpaitsi eiks se nimi jo kerro että se höylä on juustoa varten
Jos omistaa hyvän veitsen ja osaa sitä käyttää, juustohöylälle on aika vähän tarvetta.
Vierailija kirjoitti:
Sellaset ihmiset joilla on vielä hampaat suussa ja pystyvät puremaan vähän paksumpia kurkkusiivuja.
Olipa tosi nokkela vastaus.
Itse heitän kurkun voimalla seinään ja kerään sitten mössöroiskeet leivänpäälle.
Vierailija kirjoitti:
En vaan ymmärrä.
Sinua on vaikea ymmärtää.
Kuorimaveitsi on kurkkua varten.
Mä enemmänkin ihmettelen niitä jotka leikkaavat kurkkua JUUSTOhöylällä, etteikö osata veistä käyttää vai mikä on??
Vihanneshöyläkin on muuten olemassa. Oisko fiskarsin..?
Juustohöylällä viipaleet lentelee sinne tänne ja vetäisee vekin sormeensakin siinä samalla. Veitsellä saan siistiä ohutta viipaletta kivuttomasti.
Leikkaan AINA veitsellä, juustohöylä on vunnukoille. Tiedät kun ikää tulee 20+
sillon tulee syötyä enemmän kurkkua kun on paksummat viipaleet.
Nyt ei aloittajalla taida oikein leikata...
Vierailija kirjoitti:
Juustohöylällä tulee liian ohuita sitäpaitsi eiks se nimi jo kerro että se höylä on juustoa varten
Niin, vihannesveitselläkään ei missään nimessä saa leikata mitään muuta kuin vihanneksia ja voiveistä ei saa käyttää mihinkään muuhun kuin voin levittämiseen.
Juustohöylällä tulee voikkareista liian kosteita, sopii tietty kuivasuille paremmin.
Vierailija kirjoitti:
Mä enemmänkin ihmettelen niitä jotka leikkaavat kurkkua JUUSTOhöylällä, etteikö osata veistä käyttää vai mikä on??
Kun teen voileivän mulla on yleensä siinä vaan margariinirasia ja siihen voiveitsi ja juusto ja sille juustohöylä. Siinä sit samalla höylää muutamat siivut kurkkua leivän päälle. Ei tarvii erikseen olla terävää veistä ja leikkuulautaa.
Mut makuasioita, mä tykkään että leivän päällä on iso kasa ihan ohuita kurkunsiivuja. Samoin jos leikkaan leivälle tomaattia niin se pitää saada tosi, tosi ohueksi siivuksi.
Turussa leikattiin veitsellä kurkkuja viime elokuussa.
Sellaset ihmiset joilla on vielä hampaat suussa ja pystyvät puremaan vähän paksumpia kurkkusiivuja.