Millaista kookosmaidon pitäisi olla?? Säilyke
Ostin pari viikkoa sitten lidlistä kookosmaitotölkin ja nyt olin laittamassa ruokaan --> tölkissä lukee ravistettava ja sisältä paljastui ehkä 1/4 nestettä ja loput paksua rahkamaista mömmöä. Sekoitin nuo sitten keskenään ja siitä tuli tosiaan rahkamainen mössö. Onko se normaalia? Millä sitä kannattaa laimentaa, vedellä vai?
Kommentit (8)
Riippuu siitä mitä olet tekemässä. Jos heität kattilaan ja lämmön päälle, se nesteytyy kyllä pian.
Uuniruokaan oli tarkoitus sekoiittaa, laitanko noin vain päälle vai? Ei voi enää sekoittaa sitä ruokaa mielellään, sulaako se uunissa siihen?
Vierailija kirjoitti:
Uuniruokaan oli tarkoitus sekoiittaa, laitanko noin vain päälle vai? Ei voi enää sekoittaa sitä ruokaa mielellään, sulaako se uunissa siihen?
Laita lämpimään vesihauteeseen. Eli purkki johonkin kippaan missä lämpöistä vettä (ei tarvi olla kuumaa) ja annat olla ja sekoitat vähän kun lämpenee.
Sekoitat ja kaadat pataan. Kyllä se siellä tasoittuu.
Ravista purkkia raivokkaasti, sekoittuu ilman hauteita.
juuri sellaista se on. Kookosmaito on homogenoimatonta (eli sitä ei ole sekoitettu valmiiksi) ja siksi rasvaisempi osa erottuu vetisemmästä purkissa.